Cele mai citite
 


Botoşani: Al doilea caz de îmbolnăvire cu gripă nouă a unui copil de un an
marţi, 24 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Autorităţile sanitare din Botoşani au înregistrat al doilea caz de îmbolnăvire cu gripă nouă la un copil de un an. Micuţul, care a contactat virusul A/H1N1 este copilul unui medic care lucrează pe Secţia de boli infecţioase a Spitalului Judeţean.
El face parte din grupul de 14 persoane pentru care Ministerul Sănătăţii a confirmat, luni, îmbolnăvirea cu noua formă de gripă. Printre bolnavi se mai află un poliţist şi cinci elevi.

Săptămâna trecută, un alt copil de un an, din comuna Curteşti, a fost diagnosticat cu virusul A/H1N1.

Numărul cazurilor de îmbolnăvire cu gripă nouă a ajuns, în judeţul Botoşani, la 125.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Persoană decedată, suspectată de infectare cu gripă nouă neconfirmată de Ministerul Sănătăţii Un bărbat de 47 de ani din comuna Suliţa judeţul Botoşani a murit, marţi dimineaţă, la domiciliul său, iar autorităţile iau în calcul varianta ca acesta să fi fost bolnav de gripă cu virus A/H1N1.
DSP Botoşani: Cauza decesului bărbatului de la Suliţa nu este gripa nouă Cauza morţii bărbatului de 47 de ani din comuna botoşăneană Suliţa nu a fost infecţia cu virusul A/H1N1, ci o pneumonie lobară.
Botoşani: Încă 37 de noi cazuri de gripă nouă Autorităţile sanitare din Botoşani au confirmat, miecuri, existenţa a 37 noi cazuri de gripă nouă în judeţ.
Botoşani: Doi membri ai familiei unui bărbat mort săptămâna trecută, confirmaţi cu A/H1N1 Doi membri ai familiei unui bărbat care a murit în urmă cu o săptămână au fost confirmaţi ca fiind bolnavi cu gripă nouă, potrivit directorului adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Botoşani, medicul Gheorghe Apetroaie.
Începe vaccinarea împotriva gripei porcine Ministerul Sănătăţii (MS) demarează începând cu data de 26 noiembrie campania de vaccinare împotriva virusului gripal A/H1N1. Până la sfârşitul anului 2009, Institutul Cantacuzino va produce cinci milioane de doze de vaccin, care sunt destinate persoanelor adulte. Astfel, primele 1.340.000 de doze de...
MS: 50 de cazuri de îmbolnăviri cu gripa nouă în ultimele 24 de ore Bucureşti, 7 nov /Agerpres/ - Totalul cazurilor de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 confirmate în Romania până sâmbătă la ora 12.00 este de 847, potrivit Ministerului Sănătăţii (MS).