Cele mai citite
 


Buzău: Elevă diagnosticată cu gripă nouă
marţi, 24 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O elevă de 17 ani de la Liceul cu program sportiv din Buzău a fost diagnosticată luni cu gripă nouă.
Inspectorul general adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean Buzău, Paul Negoiţă, a declarat pentru AGERPRES că 'eleva-atletă a prezentat simptomele gripei noi, a fost trimisă la spital unde i s-au luat probe, iar analizele de laborator au confirmat prezenţa virusului'.

Potrivit sursei citate, eleva a fost trimisă la domiciliu unde se află sub strictă supraveghere medicală, iar clasa a fost dezinfectată.

Este a doua unitate de învăţământ, după ce săptămâna trecută două eleve de la Colegiul Mihai Eminescu din Buzău au fost diagnosticate cu acelaşi virus şi cel de 10-lea caz confirmat la Buzău în ultimele două săptămâni.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Primul caz confirmat de gripă nouă O pacientă de 56 de ani domiciliată în municipiul Buzău, internată la Institutul 'Matei Balş' din Bucureşti a fost diagnosticată cu gripă AH1N1, acesta fiind primul caz de infectare cu noul virus gripal confirmat din judeţul Buzău.
Buzău: 12 cazuri de gripă nouă în ultimele 24 de ore În ultimele 24 de ore, la Buzău s-au confirmat 12 cazuri de gripă de tip nou A/H1N1, din care 5 cazuri sunt elevi.
Buzău: Doi studenţi cu gripă nouă Două cazuri de gripă nouă au fost confirmate, miercuri, la Buzău, transmite corespondentul AGERPRES.
Buzău: Trei noi suspiciuni de gripă nouă Trei noi suspiciuni de gripă nouă au apărut luni la Buzău, iar medicii au prelevat probe pe care le-au trimis la Institutul Matei Balş din capitală.
56 cazuri de gripă nouă confirmate într-o zi Un număr de 56 de cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic au fost confirmate în ultimele 24 de ore, până în prezent fiind înregistrate în România 1.057 de cazuri de gripă nouă, a anunţat miercuri Ministerul Sănătăţii.
Buzău: 24 de cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 La Buzău au fost confirmate miercuri 24 de noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1, dintre care 9 la preşcolari şi elevi şi o educatoare.