Cele mai citite
 


Două unităţi şcolare închise în Capitală din cauza gripei noi
marţi, 24 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Două unităţi şcolare - Liceul Teologic Adventist 'Ştefan Demetrescu' şi şcoala generală nr. 66 - din Capitală s-au închis luni din cauza confirmării cu gripă de tip nou la mai mult de trei persoane.
Totodată, sunt închise şi clase de la Colegiul Tehnic 'Traian' - o clasă, Liceul 'Gheorghe Lazăr' - o clasă, Liceul 'Emil Racoviţă' - două clase, Liceul 'Ion Barbu' - o clasă, Liceul 'Jean Monet' - o clasă, Liceul 'Iulia Haşdeu' - o clasă, Şcoala Specială nr. 11 - o clasă, Liceul 'Nicolae Iorga' - o clasă, Liceul 'Dumitru Moţoc' - o clasă, Şcoala Generală nr. 173 - o clasă, Liceul 'George Călinescu' - o clasă, Şcoala Generală nr. 45 - o clasă, Şcoala Generală nr. 150 - o clasă, Liceul 'Eugen Lovinescu' - o clasă, Liceul 'Cervantes' - o clasă, Liceul 'George Coşbuc' - o clasă.

La această dată, pe raza municipiului Bucureşti sunt 2.326 de persoane suspecte, din care au fost confirmate 536 de cazuri de infectare cu virusul gripal A/H1N1.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Alba: Trei adulţi, confirmaţi cu gripă nouă Trei adulţi din Alba Iulia, contacţi ai unor elevi de la Seminarul Teologic Ortodox, diagnosticaţi în urmă cu câteva zile cu gripă nouă, au fost confirmaţi, sâmbătă, ca purtători ai virusului A/H1N1, potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică Alba.
Alba: Primul caz de gripă nouă, în afara municipiului Alba Iulia Primul caz de gripă nouă în afara municipiului reşedinţă de judeţ a fost confirmat vineri în Alba la un elev al Colegiului 'Lucian Blaga' din Sebeş, alte două îmbolnăviri fiind înregistrate la doi adulţi din Alba Iulia.
Dâmboviţa: Procesul electoral nu va fi afectat de închiderea şcolilor din cauza A/H1N1 Procesul electoral nu va fi afectat de închiderea, de luni, a două unităţi şcolare din Târgovişte, unde s-au înregistrat cazuri de infectare cu virusul A/H1N1, pentru că se vor face dezinfecţii repetate, iar secţiile de votare din aceste şcoli vor funcţiona în ziua scrutinului, a informat Prefectura...
Mureş: O mie de elevi la flashmob-ul de Ziua Internaţională a Acordării Primului Ajutor Peste 1.000 de elevi din Târgu Mureş au participat miercuri la un flashmob organizat în centrul municipiului de Asociaţia Samaritenilor din România, acordând primul ajutor jucăriilor de pluş şi făcând demonstraţii de intervenţii în caz de accident, simultan cu alte 15 ţări din Europa, cu ocazia Zilei...
Dâmboviţa: Două şcoli închise din cauza A/H1N1 Două unităţi de învăţământ din judeţul Dâmboviţa, o şcoală din Lazuri şi un liceu din Târgovişte, au fost închise temporar, joi, după ce au fost confirmate la mai mulţi elevi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1.
Dâmboviţa: Cinci noi cazuri de gripă A/H1N1, confirmate în judeţ Cinci noi cazuri de gripă nouă au fost confirmate, vineri, în judeţul Dâmboviţa, la trei elevi, un profesor şi un tânăr de 23 de ani, informează Direcţia de Sănătate Publică (DSP).