Cele mai citite
 


IML: Sportivul Vitali Mîţu, care a murit în timpul unui antrenament, suferea de pneuomonie acută hemoragică
marţi, 24 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Sportivul Vitali Mîţu, de 22 de ani, care a murit pe teren, săptămâna trecută, în timpul unui antrenament, suferea de pneuomonie acută hemoragică, probabil provocată de o infecţie virală, edem pulmonar acut şi infecţie respiratorie, a declarat, luni, managerul Institutului Medico-Legal (IML) 'Mina Minovici', prof.dr. Dan Dermengiu.
Tânărul nu avea leziuni traumatice, ci numai pe cele cauzate de resuscitare.
Acesta este un diagnostic preliminar, în următoarea perioadă urmază să se facă şi alte investigaţii, respectiv analize toxicologice, pentru a vedea dacă a consumat şi substanţe toxice.
Cu toate că el se simţea rău, s-a dus la antrenament, lucru ce a făcut să-i agraveze starea de sănătate, a precizat prof.dr. Dan Dermengiu.
Vitali Mîţu, în vârsta de 22 de ani, a murit joi, 19 noiembrie, în jurul orei 20,00, în timpul unui antrenament la o sală patronată de luptătorul K1 Ciprian Sora. Medicii de la SMURD au încercat să-l resusciteze timp de aproape o oră, însă în zadar. Ciprian Sora a declarat că tânărul din Republica Moldova era un sportiv exemplar, venea de aproximativ 8 luni la sala lui de antrenament.
Tânărul din Republica Moldova era student în Bucureşti. Martorii spun că acesta era foarte entuziasmat, deoarece începea să se antreneze alături de campionul mondial la K1 Semmy Schilt.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
IML a confirmat: Mădălina Manole a ingerat voluntar substanţe toxice Autopsia efectuată de medicii legişti de la IML 'Mina Minovici' a confirmat ingestia voluntară de substanţe toxice, a declarat pentru AGERPRES, prof. Dan Demergiu, directorul institutului.
IML: Cauza trombozei suferite de deputatul Liana Dumitrescu va fi stabilită prin investigaţii suplimentare Cauza trombozei suferite de deputatul Liana Dumitrescu va fi stabilită prin investigaţii ulterioare, a declarat vineri prof. dr. Dan Dermengiu, directorului Institutului de Medicină Legală.
Proiectul SMURD în Republica Moldova va fi extins cu ajutorul României Proiectul SMURD, iniţiat anul trecut în Republica Moldova, va fi extins cu ajutorul României, subiectul fiind discutat zilele trecute de ministrul moldovean al sănătăţii Ruxanda Glavan şi omologul său de la Bucureşti, Nicolae Bănicioiu, care s-a aflat într-o vizită la Chişinău, transmite luni agenţia...
MS: Pacientul internat la "Matei Balş", suspect de infecţie virală fără a putea specifica diagnosticul etiologic Ministerul Sănătăţii a anunţat duminică, prin intermediul unui comunicat remis presei, că pacientul în vârstă de 51 de ani din Ploieşti internat la Institutul Naţional 'Matei Balş' din Bucureşti este suspect de infecţie virală, fără a putea specifica diagnosticul etiologic.
Elicopter SMURD prăbuşit: Oficialităţi din Republica Moldova au depus coroane de flori la Ambasada României Oficialităţi din Republica Moldova, între care preşedintele Nicolae Timofti şi şeful parlamentului Andrian Candu, au depus vineri coroane de flori la sediul Ambasadei României din Chişinău, în semn de omagiu pentru cele patru victime ale accidentului aviatic din raionul Cantemir, în care a fost implicat...
UPDATE Republica Moldova: Patru persoane decedate în accidentul unui elicopter SMURD Iaşi în raionul Cantemir Patru persoane şi-ar fi pierdut viaţa în accidentul unui elicopter SMURD Iaşi prăbuşit joi după-amiază într-o localitate din raionul Cantemir din Republica Moldova, a relatat Radio Chişinău, citându-l pe primarul localităţii Haragâş, unde s-a produs accidentul.