Cele mai citite
 


Suceava: Încă o şcoală închisă din cauza gripei pandemice
marţi, 24 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Gripa porcina
 

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava a dispus închiderea temporară a celei mai mari unităţi de învăţământ preşcolar din judeţ, Şcoala generală nr.11 din Suceava, cu un efectiv de aproximativ 1.500 de elevi.

Decizia de închidere a şcolii s-a luat după ce a fost confirmat virusul gripei pandemice la cinci elevi şi doi profesori.
Directorul DSP Suceava, Alexandru Lăzăreanu, a declarat, luni, pentru AGERPRES, că şcoala va fi închisă pentru igienizare timp de o săptămână, urmând ca elevii să revină la cursuri pe 30 noiembrie.
Aceasta este cea de-a cincea unitate de învăţământ din judeţ închisă temporar din cauza evoluţiei cazurilor de gripă nouă, dupa Şcoala Creştină Filadelfia Suceava, Colegiul Naţional Militar ''Ştefan cel Mare'' din Câmpulung Moldovenesc, Seminarul teologic Suceava şi Şcoala generală nr.1 Suceava.

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: Şcoală închisă din cauza gripei noi Direcţia de Sănătate Publică Suceava a dispus închiderea temporară a Şcolii generale nr. 1, din municipiul Suceava, începând de luni, după ce au fost confirmate opt cazuri de gripă nouă, la şase elevi şi doi profesori ai acestei unităţi de învăţământ.
Suceava: 20 de cazuri de gripă nouă, într-o săptămână Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava a informat, miercuri, că în judeţ s-au diagnosticat clinic, în ultima săptămână, 104 cazuri suspecte de gripă nouă A/H1N1, dintre care 20 au fost confirmate la Institutul Cantacuzino.
Arad: A doua şcoală închisă în municipiul Arad, din cauza gripei noi Direcţia de Sănătate Publică (DSP) a Judeţului Arad şi Inspectoratul Şcolar al Judeţului Arad au decis suspendarea cursurilor pentru şapte zile la încă o şcoală din municipiul Arad, din cauza elevilor care s-au îmbolnăvit de gripă nouă.
Suceava: Încă o şcoală închisă din cauza gripei noi Şeful Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, Alexandru Lăzăreanu, a anunţat că Şcoala Specială 'Sfântul Andrei' din Gura Humorului a fost închisă temporar, începând de luni, după ce în această unitate de învăţământ au fost confirmate câteva cazuri de infectare cu virusul gripal A/H1N1.
Suceava: DSP va primi peste 5.100 doze de vaccin hexavalent de la Ministerul Sănătăţii Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava va primi de la Ministerul Sănătăţii (MS), la sfârşitul săptămânii viitoare, 5.163 de doze de vaccin hexavalent, ce vor fi distribuite medicilor de familie pentru vaccinarea copiilor cu vârste de până la un an, începând cu data de 24 octombrie, a declarat, vineri...
Suceava: DSP solicită Ministerului Sănătăţii suplimentarea fondurilor pentru achiziţia de lapte praf destinat sugarilor Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava a solicitat Ministerului Sănătăţii (MS) suplimentarea fondurilor pentru achiziţia de lapte praf destinat alimentaţiei sugarilor care nu beneficiază de lapte matern, a declarat presei, miercuri, purtătorul de cuvânt al instituţiei sucevene, Adrian Popescu.