Cele mai citite
 


Al doilea deces provocat de H1N1 în Slovenia
marţi, 24 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O a doua persoană a murit din cauza virusului gripei A (H1N1) în Slovenia, în timp ce alţi doi pacienţi sunt în stare gravă, a anunţat luni o sursă medicală, informează AFP.
Pacientul a decedat sâmbătă într-un centru medical din capitala Ljubljana, a anunţat purtătorul de cuvânt al centrului Brigita Drnovsek Olup. Ea a adăugat că spitalul a luat măsuri speciale pentru a face faţă numărului crescut de pacienţi - 60-90 pe zi - care vin pentru efectuarea unui test de depistare a viruslui H1N1.

Ministerul Sănătăţii a confirmat 360 de cazuri de H1N1 în Slovenia la data de 12 noiembrie. Fosta republică iugoslavă a înregistrat primul deces de gripa A (H1N1) la 3 noiembrie.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
(Corespondenţă) Primul deces cauzat de gripa A (H1N1) în Republica Moldova Chişinău, 2 feb - Corespondentul Agerpres, Cornel Ciobanu, transmite: Gripa de tipul A (H1N1) a cauzat primul deces în această iarnă din Republica Moldova. O femeie de 61 de ani a decedat vineri la spitalul din Floreşti (Nord-Est).
Primul deces provocat de gripa A(H1N1) în Pakistan Pakistanul a anunţat luni primul deces provocat de gripa A ( H1N1), fiind vorba de un salariat din domeniul sănătăţii în vârstă de 38 de ani, la Lahore, în estul Pakistanului, potrivit unor responsabili din domeniul sănătăţii, informează AFP.
(Corespondenţă) R. Moldova: Primul deces cauzat de gripa A (H1N1) Gripa de tipul A (H1N1) a făcut prima victimă din această iarnă în Republica Moldova.
Maramureş: Gravidă decedată din cauza gripei noi Baia Mare, 16 dec /Agerpres/ - Femeia gravidă în luna a VII-a, din comuna Petrova, diagnosticată cu gripă nouă în urmă cu cinci zile, a decedat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare, a precizat, miercuri, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Maramureş, dr. Vasile Bodnar.
(Corespondenţă Agerpres) Al doilea deces de gripa A (H1N1) în Bulgaria Un bărbat la aproximativ 30 de ani a decedat de gripa A (H1N1), transmite postul bulgar de radio Darik. Bărbatul provine din oraşul Samokov şi s-a îmbolnăvit în urmă cu aproape două săptămâni, dar timp de zece zile s-a tratat singur. Duminică însă el a căutat un medic din cauza febrei puternice. Bolnavul...
Croaţia: Al doilea deces de gripă H1N1, zeci de pacienţi spitalizaţi Croaţia a înregistrat al doilea deces din acest sezon legat de virusul gripal H1N1, iar circa 50 de persoane infectate cu acelaşi virus sunt spitalizate în capitala Zagreb, a anunţat vineri televiziunea naţională croată HTV, citând surse medicale