Cele mai citite
 


Vrancea: 9 de cazuri de gripă nouă, confirmate
marţi, 24 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Gripa porcina
 

Alte nouă cazuri de gripă nouă au fost confirmate, luni, de către DSP Vrancea.

Conform unei informări postate pe site-ul instituţiei, este vorba de patru elevi şi o femeie de serviciu de la un liceu şi de alţi patru adulţi care nu au legătură cu unităţile şcolare.
A fost înregistrat câte un caz de gripă nouă la Grupul Şcolar Transporturi Auto Focşani, Colegiul Tehnic 'Ion Mincu' Focşani, Liceul Sportiv Focşani, Şcoala Postliceală Sanitară 'Carol Davila' Focşani şi Colegiul Tehnic 'Valeriu Cotea' Focşani, unde s-a înbolnăvit femeia de serviciu.
Primele patru cazuri de gripă nouă s-au înregistrat în Vrancea pe data de 17 noiembrie.

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Alte nouă cazuri de gripă nouă confirmate Focşani, 29 nov /Agerpres/ - Alte nouă cazuri de contaminare cu virusul A/H1N1 au fost confirmate, duminică, în judeţul Vrancea, numărul total al persoanelor diagnosticate cu gripă nouă în acst judeţ fiind de peste 50.
UPDATE Vrancea: Primele patru cazuri de gripă nouă, confirmate Patru elevi din judeţul Vrancea, trei de la clasa a IX-a C a Colegiul Tehnic 'Valeriu D. Cotea' din Focşani şi unul din clasa a VIII-a D a Şcolii 'Ştefan cel Mare' Focşani, au fost diagnosticaţi cu gripă nouă.
Vrancea: Încă patru cazuri de îmbolnăvire de gripă nouă Patru noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 au fost identificate, joi, la nivelul judeţului Vrancea.
Vrancea: Primele două suspiciuni de gripă nouă Primele cazuri de gripă nouă au apărut, luni, în municipiul Focşani, Vrancea.
MS: 105 cazuri de gripă nouă confirmate în ultimele 24 de ore Bucureşti, 20 nov /Agerpres/ - Ministerul Sănătăţii anunţă că în ultimele 24 de ore au mai fost confirmate încă 105 de cazuri de gripă cu virus A/H1N1.
Vrancea: Şapte noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au confirmat, miercuri, existenţa a şapte cazuri noi de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 la nivelul judeţului Vrancea.