Cele mai citite
 


Gripa A: Moldovean decedat în Cehia, după ce a fost infectat de soţia venită din Moldova
joi, 26 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un moldovean a murit în Cehia după ce a fost infectat cu virusul gripei de tip nou de către soţia lui, revenită recent din Republica Moldova.
'Cetăţeanul moldovean a fost internat în spital la 10 noiembrie. Starea lui a fost gravă şi din păcate s-a încheiat tragic la 22 noiembrie. Tot timpul, acesta a fost izolat, sub control igienic permanent', au declarat surse din cadrul spitalului din Cehia unde a fost internat cetăţeanul moldovean, scrie Unimedia, citând tydes.cz

Site-ul ceh precizează că acesta este al 5-lea caz de deces din cauza gripei porcine în ţara respectivă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
(Corespondenţă) Primul deces cauzat de gripa A (H1N1) în Republica Moldova Chişinău, 2 feb - Corespondentul Agerpres, Cornel Ciobanu, transmite: Gripa de tipul A (H1N1) a cauzat primul deces în această iarnă din Republica Moldova. O femeie de 61 de ani a decedat vineri la spitalul din Floreşti (Nord-Est).
R. Moldova: Aproape 500 de cazuri de gripă A, patru decese Până la momentul actual, în Republica Moldova au fost confirmate 467 de cazuri de gripă pandemică, iar patru persoane au decedat în urma infectării cu acest virus.
(Corespondenţă Agerpres) R. Moldova: Al 14-lea deces de gripă A - un copil de trei luni Un copil de numai trei luni a decedat într-un spital din Edinaţ, localitate din nordul Republicii Moldova, din cauza gripei pandemice, ridicând la 14 numărul total al victimelor în această ţară.
(Corespondenţă) R. Moldova: Primul deces cauzat de gripa A (H1N1) Gripa de tipul A (H1N1) a făcut prima victimă din această iarnă în Republica Moldova.
(Corespondenţă Agerpres) A patra victimă a gripei A în R. Moldova - un copil de 5 ani Al patrulea caz de deces, cauzat, după toate probabilităţile, de gripa A (H1N1) a fost înregistrat în Republica Moldova, fiind vorba de un copil de numai cinci ani.
Al doilea caz de deces de gripa A(H1N1) în Republica Moldova Un tânăr de 26 de ani din Republica Moldova, care a fost diagnosticat cu gripă de tipul A(H1N1), a murit în după-amiaza zilei de duminică la Spitalul Clinic Republican (SCR) din Chişinău.