Cele mai citite
 


Alba: Cea mai mare adunare a cercetaşilor, anulată din cauza gripei de tip nou
joi, 26 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cercetaşii din România nu se vor mai întruni în acest an la Alba Iulia, la festivalul desfăşurat de 12 ani în preajma Zilei Naţionale, din cauza epidemiei de gripă nouă.
Centrul Local 'Axente Sever' Alba Iulia al Organizaţiei Naţionale 'Cercetaşii României' a anunţat, miercuri, anularea ediţiei din acest an a Festivalului cercetăşesc 'Unitate şi prietenie'.

La festivalul inclus în programul manifestărilor de la Alba Iulia dedicate Zilei Naţionale urmau să participe, ca în fiecare an, câteva sute de cercetaşi din toată ţara. Potrivit şefului Centrului Local 'Axente Sever', Andrei Avram, în urma discuţiilor purtate cu reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Alba, pentru a preveni infectarea participanţilor cu virusul A/H1N1 s-a luat hotărârea ca evenimentul să nu mai aibă loc anul acesta.

Festivalul 'Unitate şi Prietenie' a început în urmă cu 12 ani,, la Alba Iuluia, devenind cea mai mare adunare cercetăşească din România. Peste 4.500 de tineri din toate colţurile ţării au participat în aceşti ani la Festivalul Naţional 'Unitate şi Prietenie', pentru a sărbători împreună Ziua Naţională a României.

În judeţul Alba au fost confirmate până miercuri 19 cazuri de infectare cu virusul A/H1N1.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Alba: Zeci de îmbolnăviri de gripă nouă, într-o lună şi jumătate Doar cinci persoane diagnosticate cu gripă nouă se mai află sub tratament medical în Alba, judeţ în care miercuri a fost confirmat un nou caz de infectare cu virusul A/H1N1, ridicând astfel la 56 numărul total al îmbolnăvirilor înregistrate în rândul populaţiei în ultima lună şi jumătate.
Alba: Tânăr de 17 ani, diagnosticat cu gripă de tip nou Alba Iulia, 5 dec /Agerpres/ - Încă un elev de la un liceu din municipiul Sebeş a fost confirmat sâmbătă cu gripă nouă, numărul total al cazurilor de îmbolnăviri înregistrate în judeţul Alba cu virusul A/H1N1 în ultima lună fiind de 39.
Alba: Cinci noi cazuri de gripă nouă confirmate Un copil de doi ani şi un altul de cinci, precum şi trei adulţi, din Alba Iulia, au fost diagnosticaţi, joi, cu gripă nouă, numărul total al îmbolnăvirilor cu virusul A/H1N1 ajungând astfel în judeţul Alba la 50, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Alba.
Alba: Alţi patru adulţi diagnosticaţi cu gripă nouă Trei adulţi din Alba Iulia şi unul oraşul Abrud au fost confirmaţi, sâmbătă, cu gripă de tip nou, numărul total al îmbolnăvirilor cu virusul A/H1N1 înregistrate în judeţul Alba ridicându-se la 55.
Alba: Patru elevi şi un adult, diagnosticaţi cu gripă nouă Cinci noi îmbolnăviri de gripă cu virus A/H1N1 au fost confirmate, joi, în Alba, la patru copii din Sebeş şi un adult din Alba Iulia, numărul total al persoanelor diagnosticate în judeţ cu gripă nouă ajungând astfel la 38.
Alba: Trei adulţi, confirmaţi cu gripă nouă Trei adulţi din Alba Iulia, contacţi ai unor elevi de la Seminarul Teologic Ortodox, diagnosticaţi în urmă cu câteva zile cu gripă nouă, au fost confirmaţi, sâmbătă, ca purtători ai virusului A/H1N1, potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică Alba.