Cele mai citite
 


Ialomiţa: Liceul 'Al. Ioan Cuza', din Slobozia, închis din cauza gripei
joi, 26 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Începând de miercuri, cursurile în cadrul Liceului 'Al. I. Cuza' din municipiul Slobozia au fost suspendate, pentru o perioadă de şapte zile, după apariţia a trei cazuri de gripă cu virus nou, la trei elevi din clase diferite.
Primul caz a fost confirmat pe 21 noiembrie, fiind suspendate cursurile din respectiva clasă, luând-se, în acelaşi timp, măsuri de supraveghere a contacţilor şi de triaj epidemiologic în şcoală.

Pe 24 noiembrie au mai fost confirmate două cazuri în respectivul liceu, la doi copii care învăţau în clase diferite.

Aceste cazuri nu sunt singulare în unităţile de învăţământ din judeţ, după ce un copil din comuna Roşiori, elev la Grupul Şcolar Agricol din Urziceni, a fost diagnosticat cu virusul A/H1N1.

Deşi Ministerul Sănătăţii a raportat că, la ora actuală, în judeţul Ialomiţa sunt şase cazuri de îmbolnăvire cu acest virus, doar cinci sunt, practic, din judeţ, cel de-al şaselea fiind încadrat eronat.

Trei dintre ele sunt la Liceul 'Al. Ioan Cuza' din Slobozia, unul la Grupul Şcolar Agricol Urziceni şi un caz din comunitate, după ce un tânăr s-a întors din Italia.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Începe vaccinarea împotriva gripei porcine Ministerul Sănătăţii (MS) demarează începând cu data de 26 noiembrie campania de vaccinare împotriva virusului gripal A/H1N1. Până la sfârşitul anului 2009, Institutul Cantacuzino va produce cinci milioane de doze de vaccin, care sunt destinate persoanelor adulte. Astfel, primele 1.340.000 de doze de...
Noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 confirmate În ultimele 24 de ore au fost confirmate 82 de cazuri noi de gripă cu virus pandemic A/H1N1, totalul cazurilor înregistrate până în prezent în România ajungând la 3.194, a anunţat luni Ministerul Sănătăţii.
Ialomiţa: Mii de doze de vaccin contra gripei noi, neadministrate Slobozia, 7 ian /Agerpres/ - Angajaţii din domeniul medical, cei din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI) şi din mass media pot fi consideraţi cei mai reticenţi în privinţa administrării vaccinului contra gripei cu virus A/H1N1.
Harghita: Primul caz de gripă cu virus A/H1N1 din acest an în judeţ Primul caz de gripă cu virusul A/H1N1, din acest an, din judeţul Harghita, a fost confirmat la o femeie, care este internată în prezent la Târgu Mureş.
Ministerul Sănătăţii: Alte 92 de cazuri de gripă cu virus A/H1N1 În ultimele 24 de ore au fost confirmate 92 de cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 pandemic, a informat, vineri, Ministerul Sănătăţii.
MS: Alte 81 cazuri de gripă cu virus A/H1N1 şi un nou deces Ministerul Sănătăţii a anunţat, sâmbătă, că în ultimele 24 de ore au fost confirmate încă 81 de cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic.