Cele mai citite
 


Giurgiu: Gripa nouă se extinde printre elevii din judeţ
joi, 26 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Gripa nouă se extinde, printre elevii din judeţul Giurgiu fiind înregistrate două noi cazuri de îmbolnăvire, la Colegiul Naţional 'Ion Maiorescu' din municipiul Giurgiu şi la o şcoală din localitatea Izvoarele.
'La fiecare clasă unde s-a înregistrat un astfel de caz s-a luat măsura întreruperii cursurilor pentru o perioadă de şapte zile, sunt dezinfectate sălile de curs, iar elevii vor recupera materia în alte zile stabilite de comun acord cu cadrele didactice', purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Giurgiu, Georgeta Stănescu.
Acum numărul cazurilor de gripă porcină la elevii din judeţul Giurgiu se apropie de zece după ce au fost înregistrate două cazuri la liceul Tudor Vianu şi câte un caz la şcolile nr. 4, 8, 1, la şcoala din Singureni, la Colegiul 'Ion Maiorescu' şi la şcoala din localitatea Izvoarele.
Totodată, la liceul 'Tudor Vianu' din municipiul Giurgiu, mai multe clase au amânat pentru câteva zile cursurile din cauza numărului mare de elevi dintr-o clasă bolnavi de gripă sau alte viroze sezoniere.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: Noi cazuri de A/H1N1 Patru noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 au fost confirmate în ultimele 24 de pre, la nivelul judeţului Dâmboviţa, una dintre persoanele bolnave fiind internată la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Târgovişte, iar restul izolate la domiciliu.
Mureş: Peste 20 de îmbolnăviri de gripă nouă şi un deces, în ultimele zile Târgu Mureş, 20 ian /Agerpres/ - Un număr de 22 de noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul AH1N1 a fost confirmat, în ultimele zile, în judeţul Mureş, de la debutul pandemiei înregistrându-se 170 de persoane cu virusul gripei noi, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, Ovidiu Fărcaş, directorul...
Dâmboviţa: Alte două cazuri de gripă nouă Târgovişte, 26 ian /Agerpres/ - Două noi cazuri de îmbolnăvire cu A/H1N1 au fost confirmate, marţi, la persoane cu vârsta de 27 şi, respectiv, 55 de ani din Dâmboviţa, informează Direcţia de Sănătate Publică (DSP).
Tulcea: Noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 Autoritatea de Sănătate Publică (ASP) din Tulcea a început, luni, vaccinarea populaţiei împotriva virusului A/H1N1, în condiţiile în care în ultimele trei zile au fost confirmate încă şase cazuri de gripă nouă.
Dâmboviţa: Noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 Cursurile de la mai multe clase ale unor şcoli din Târgovişte şi activitatea la două grupe de grădiniţă din municipiu au fost suspendate, începând de miercuri, pentru şapte zile, după confirmarea de noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul gripal A/H1N1.
Giurgiu: Măsuri speciale la frontieră pentru gripa nouă Prefectul judeţului Giurgiu, Noruţ Stănişteanu, a propus măsuri suplimentare de siguranţă în domeniul sănătăţii la frontiera româno-bulgară în contextul gripei noi.