Cele mai citite
 


Mehedinţi: Fonduri pentru plata salariilor angajaţilor din spitale
joi, 26 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a alocat spitalelor din Drobeta-Turnu Severin, Orşova, Strehaia, Baia de Aramă şi Vânju Mare suma de 3.421.000 de lei necesară plăţii salariilor angajaţilor pentru lichidarea lunii octombrie şi avansul lunii noiembrie.
Reprezentantul CJAS Mehedinţi, Radu Barbu, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că deocamdată nu sunt probleme cu achitarea drepturilor salariale şi nici a decontării serviciilor prestate în acest an, dar continuă să rămână descoperite, la acestea din urmă, restanţele înregistrate în perioada 2007-2008.
'Din fondul bănesc distribuit unităţilor spitaliceşti, 2,52 milioane de lei au fost dirijaţi spre Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta-Turnu Severin unde, zilnic, se înregistrează mult mai multe cazuri care necesită asistenţă medicală', a precizat Barbu.
Potrivit sursei citate, cu plăţile salariilor la zi este şi personalul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă căruia i s-a repartizat de către CJAS Mehedinţi suma de 552.000 de lei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Plăţi pentru serviciile de asistenţă medicală Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi, în pofida crizei economice, a decontat servicii medicale aferente lunilor octombrie şi noiembrie în valoare de opt milioane lei, a declarat vineri, pentru AGERPRES, reprezentantul instituţiei, Radu Barbu.
Mehedinţi: Peste 3,8 milioane lei decontaţi de CJAS pentru servicii medicale efectuate în străinătate de asiguraţi Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a decontat în străinătate în 2015 facturi emise de unităţi spitaliceşti în valoare de 3.895.000 lei, a declarat luni pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al instituţiei, Radu Barbu.
Mehedinţi: Aproximativ 500 de cereri pentru eliberarea de dispozitive medicale, onorate Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a reuşit rezolvarea a 496 de cereri depuse de asiguraţi pentru aprobarea achiziţiei gratuite de dispozitive medicale, a declarat miercuri pentru AGERPRES preşedintele instituţiei, Ion Mîţu.
Mehedinţi: Deficit de fonduri pentru medicamentele gratuite şi compensate Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a solicitat Guvernului 28 de milioane de lei pentru achitarea debitelor către furnizorii de medicamente gratuite şi compensate, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, reprezentantul instituţiei, Radu Barbu.
Mehedinţi: Controale la laboratoarele de analize medicale care invocă epuizarea fondurilor repartizate de CJAS Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi va demara, începând de marţi, controale la cele şase laboratoare de analize medicale din judeţ, a declarat directorul instituţiei, Ion Mîţu.
Mehedinţi: Fonduri pentru decontarea serviciilor de ambulanţă Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a decontat, în această săptămână, servicii de asistenţă tehnică şi transport al bolnavilor de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) în valoare de 552.000 de lei, a declarat marţi pentru AGERPRES reprezentantul acesteia, Radu Barbu.