Cele mai citite
 


Călăraşi: Cursuri suspendate la o şcoală din cauza gripei noi
joi, 26 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cursurile au fost suspendate miercuri, pe o perioadă de şapte zile la Şcoala Generală nr. 10 'Mihai Viteazul' din municipiul Călăraşi.
Măsura a fost impusă din cauza că trei elevi din aceeaşi şcoală au contactat virusul gripal A/H1N1.
'S-au mai confirmat aseară două cazuri de gripă nouă în colectivitate, cu cel de săptămâna trecută sunt trei cazuri, la aceeaşi şcoală, în trei clase diferite şi conform metodologiei se suspendă cursurile pe o perioadă de şapte zile' a declarat pentru AGERPRES, medicul epidemiolog, Camelia Truică.
Elevii infectaţi cu noul virus de gripă sunt sub tratament la Spitalul de Urgenţă Judeţean Călăraşi, secţia boli contagioase. Cursurile vor fi reluate pe 2 decembrie.
Numărul cazurilor de gripă nouă la nivelul judeţului Călăraşi se ridică la 20.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Constanţa: Cursuri suspendate la un liceu, după confirmarea unui caz de gripă nouă Alte trei cazuri de gripă nouă au fost confirmate în judeţul Constanţa în ultimele 24 de ore, unul dintre ele la o elevă, numărul total al bolnavilor infectaţi cu virusul A/H1N1 ajungând la 30.
Hunedoara: Cursuri suspendate după confirmarea unui caz de gripă nouă Cursurile unei clase de la Şcoala generală numărul 7, din Petroşani, au fost suspendate, joi, pentru 24 de ore, după ce un copil de 9 ani s-a îmbolnăvit de gripă nouă, iar diagnosticul a fost confirmat prin analize de laborator.
Gripă nouă la o elevă, cursuri suspendate Şapte noi cazuri de gripă A/H1N1 au fost înregistrate, în ultimele 24 de ore, în judeţul Constanţa, printre bolnavi aflându-se o elevă de clasa a IX-a.
Argeş: Cursuri suspendate la o şcoală din Piteşti, din cauza gripei noi Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Argeş a dispus marţi suspendarea cursurilor la o şcoală din Piteşti, la care au fost depistate cazuri de gripă nouă la trei clase, în ultimele două săptămâni.
Peste 40 de cazuri de gripă nouă în judeţul Alba Doi adulţi au fost confirmaţi luni cu gripă cu virus A/H1N1, zi în care elevii Colegiului 'Lucian Blaga' din Sebeş s-au reîntors la şcoală după ce cursurile au fost suspendate timp de o săptămână în urma diagnosticării cu acest virus a zece elevi de la această unitate şcolară.
Covasna: Cursuri suspendate din cauza gripei noi O clasă de la Colegiul 'Szekely Miko' din Sfântu Gheorghe şi-a suspendat miercuri cursurile după ce doi elevi au fost diagnosticaţi cu gripă nouă.