Cele mai citite
 


Gorj: Salariile şi utilităţile din sănătate, plătite la timp
joi, 26 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Banii pentru salariile angajaţilor spitalelor din judeţ şi cei ai Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate, precum şi cei pentru utilităţile unităţilor respective sunt deja achitaţi pentru luna octombrie şi nu se preconizează întârzieri pentru plata lunii în curs, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, directorul economic al CJAS Gorj, Cosma Dumitrescu.
Acesta a precizat că singurele zile pentru care nu au fost plătiţi angajaţii spitalelor din judeţ sunt cele neplătite de stat.
'Am trimis bani atât farmaciilor, cât şi spitalelor, fiecare unitate primind necesarul, nimic în plus sau minus. În plus, la spitale am făcut şi contracte adiţionale pe luna decembrie. Banii au ajuns deja în conturile unităţilor, dar e problema lor dacă îi manageriază cum nu trebuie. La fel este şi problema farmaciilor - noi trimitem banii, dar farmaciştii epuizează plafonul medicamentelor compensate încă din prima zi. Nu e normal şi de fiecare dată ne vedem în situaţia de a suplimenta plafonul de două, trei ori pe lună', a precizat directorul economic al CJAS Gorj.
În judeţul Gorj există opt spitale şi 71 de farmacii.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: CJAS va suplimenta plafonul pentru medicamentele compensate Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj va suplimenta, în zilele următoare, plafonul medicamentelor compensate şi gratuite pentru farmaciile din judeţ şi va plăti serviciile unităţilor spitaliceşti.
Gorj: Circa 77 000 lei, imputaţi Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu în luna octombrie Reprezentanţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj au efectuat pe parcursul lunii octombrie o serie de controale la Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu, pentru neregulile depistate fiind imputată suma de 77 000 lei, a declarat, miercuri, preşedintele interimar al instituţiei...
CJAS Gorj a achitat 2,8 milioane de lei pentru decontarea reţetelor Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a achitat plăţile reţetelor eliberate de farmacii pentru medicamentele gratuite şi compensate distribuite bolnavilor din judeţ în luna mai a anului trecut, valoarea totală a sumei plătite fiind de circa 2,8 milioane lei.
Gorj: CJAS a suplimentat plafonul pentru medicamente Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a suplimentat plafonul pentru medicamente acordat farmaciilor, acestea putând elibera în prezent reţete compensate şi gratuite, a declarat joi, pentru AGERPRES, directorul economic al instituţiei, Cosma Dumitrescu.
Gorj: CJAS a primit 16,4 milioane lei în urma rectificării bugetare Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Gorj a primit, în urma rectificării bugetare, 16,4 milioane lei, cei mai mulţi bani fiind necesari pentru decontarea reţetelor gratuite şi compensate acordate de farmaciile din judeţ.
Gorj: 90% din banii alocaţi CJAS de la fondul de rezervă, folosiţi pentru salariile personalului medical Peste 90 % din suma de opt milioane de lei care va fi alocată din fondul de rezervă al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS) către judeţul Gorj va fi utilizată pentru plata salariilor angajaţilor de la spitalele din judeţ şi pentru utilităţi, urmând ca facturile furnizorilor să fie achitate...