Cele mai citite
 


Tulcea: Tichetele de masă, acordate cu întârziere la Spitalul Judeţean
joi, 26 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Salariaţii Spitalului Judeţean de Ugenţă (SJU) din Tulcea vor primi tichetele de masă pentru luna trecută până la finele acestei săptămâni, potrivit preşedintelui sindicatului Sanitas, Ioan Zebreniuc.
'Tichetele de masă ar fi trebuit să fie acordate în perioada 20-22 noiembrie, însă ele vor întârzia din motive care ţin de deschiderea fondului de finanţare, astfel că salariaţii vor primi aceste tichete până vineri', a declarat pentru AGERPRES preşedintele filialei teritoriale a Sanitas.
Ioan Zebreniuc a mai spus că aceasta este singura întârziere care a fost semnalată în ultimele luni în sistemul medical din judeţul Tulcea.
'În ciuda crizei, avem şi veşti bune. La Autoritatea de Sănătate Publică, potrivit asigurărilor pe care le-am primit recent de la nivel naţional, se vor da sporurile neplătite încă din primăvara acestui an', a precizat liderul sindicatului Sanitas.
În ceea ce priveşte acordarea tichetelor de masă în perioada mai-august, drept nerespectat în perioada respectivă de conducerea SJU din cauza lipsei resurselor financiare, preşedintele Ioan Zebreniuc a susţinut că nu există nicio şansă pentru ca angajaţii celei mai mari unităţi spitaliceşti din judeţ să primească drepturile restante.
Amintim că în septembrie angajaţii SJU au pichetat sediul spitalului, nemulţumiţi din cauză că nu şi-au primit tichetele de masă din luna mai.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Tulcea: Tichete de masă neacordate personalului SJU de la începutul anului Medicii tulceni participă, începând de luni, la mişcările de protest organizate la nivel naţional de Coaliţia Profesioniştilor în Sănătate, inclusiv pentru a primi tichete de masă neacordate de la începutul anului, ei sperând ca revendicările lor să găsească un răspuns practic la Ministerul Sănătăţii...
Tulcea: Federaţia Sanitas se pregăteşte de proteste Organizaţia judeţeană a Federaţiei Naţionale Sanitas anunţă proteste în ultima parte a lunii aprilie, dacă autorităţile nu asigură fondurile necesare achitării drepturilor financiare necesare plăţii salariilor şi a tichetelor de masă pentru angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din municipiul...
Directorul SJU Tulcea, Iosif Roşca: Este o utopie ca bolnavii să nu-şi cumpere medicamente Filiala teritorială a Sanitas ameninţă că va da în judecată Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Tulcea, dacă nu se acordă toate drepturile salariaţilor, inclusiv tichetele de masă, iar conducerea unităţii susţine că în condiţiile financiare actuale este o utopie ca bolnavii să nu-şi cumpere singuri...
Sanitas Covasna: Spitalul Baraolt nu poate plăti tichetele de masă şi utilităţile Spitalul orăşenesc Baraolt se află în impas financiar, fiind în imposibilitatea de a plăti utilităţile şi tichetele de masă pentru angajaţi, a declarat vineri, liderul Sindicatului Sanitas Covasna, Vasile Neagovici.
Tulcea: Sindicaliştii din sănătate, nemulţumiţi din cauza reducerii tichetelor de masă Filiala tulceană a sindicatului Sanitas a solicitat Consiliului Judeţean (CJ) să respecte drepturile angajaţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) şi să le acorde toate cele 20 de tichete de masă, managerii CJ susţinând însă că resursele financiare sunt limitate.
Covasna: Protest al angajaţilor Spitalului Baraolt în faţa Prefecturii pentru neacordarea tichetelor de masă Aproximativ 50 de angajaţi ai Spitalului orăşenesc Baraolt au protestat miercuri, în faţa Prefecturii din Sfântu Gheorghe, nemulţumiţi de subfinanţarea instituţiei şi neacordarea tichetelor de masă pe ultimele două luni.