Cele mai citite
 


Inspectorii veterinari au aplicat amenzi de 7.400 lei
joi, 26 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Inspectorii Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), care activează în cadrul Comandamentului de Iarnă, au aplicat, marţi, sancţiuni contravenţionale în valoare de 7.400 lei, se arată într-un comunicat al ANSVSA.
Inspectorii au verificat 21 de unităţi, din localităţile Predeal, Braşov, Săcele, Buşteni şi Azuga.
Controalele au vizat unităţi cu diferite profile de activitate, printre care 10 restaurante, opt magazine alimentare, o pensiune turistică, o pizzerie şi un bistro.
În urma controalelor, inspectorii au constatat o serie de neconformităţi pentru care au aplicat 10 sancţiuni contravenţionale în valoare de 7.400 lei, 7 avertismente şi au retras de la comercializare 9 kg produse lactate neconforme.
Verificările au evidenţiat abateri privitoare la nerespectarea normelor sanitare veterinare privind depozitarea produselor alimentare,veselă neigienizată, etichetarea necorespunzătoare, întreţinerea necorespunzătoare a echipamentelor şi ustensilelor de lucru, lipsa identificării prin inscripţionare a spaţiilor din unitate şi a agregatelor frigorifice.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Amenzi de 8.400 lei în unităţi de alimentaţie publică din Braşov, Predeal şi Buşteni Inspectorii Autorităţii Naţionale Sanitare-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, care activează în 'Comandamentul de Iarnă 2009 - 2010', au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 8.400 de lei, în urma unor controale desfăşurate în staţiunile Braşov, Predeal şi Buşteni.
Inspectorii ANSVSA au dat amenzi de aproape 22.000 lei Inspectorii Autorităţii Naţionale Sanitare-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, care activează în 'Comandamentul de Iarnă 2009 - 2010', au aplicat opt sancţiuni contravenţionale în valoare de 21.800 de lei, în urma unor acţiuni de control desfăşurate în Azuga şi Câmpina.
ANSVSA a desfăşurat activităţi de control în unităţile de producţie din sectorul ouălor; amenzi de peste 27.000 de lei Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor a desfăşurat, în perioada 18 iulie - 5 august 2016, activităţi de control în unităţile de producţie din sectorul ouălor şi al produselor din ouă, iar în urma deficienţelor constatate inspectorii au aplicat 23 de avertismente şi...
Inspectorii veterinari au aplicat amenzi de 60.000 lei Inspectorii Autorităţii Naţionale, Sanitare, Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), care activează în cadrul Comandamentului de Iarnă, au aplicat, miercuri, sancţiuni contravenţionale în valoare de 60.000 lei, se arată într-un comunicat al ANSVSA.
Amenzi de 36.000 de lei pentru operatorii bucureşteni din domeniul alimentar, în decembrie Inspectorii Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Bucureşti (DSVSA) au aplicat, în luna decembrie, 25 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 35.950 lei, dar şi un număr de 53 avertismente pentru operatorii din domeniul alimentar de pe raza Capitalei, fiind dispusă şi...
Inspectorii ANSVSA au dat amenzi de 406.200 lei Inspectorii Autorităţii Naţionale Sanitare-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, care activează în cadrul 'Comandament Iarna 2009 - 2010', au aplicat, în perioada 15 noiembrie 2009 - 15 ianuarie 2010, în staţiunile montane din judeţele Braşov şi Prahova, 207 amenzi contravenţionale, în valoare...