Cele mai citite
 


Cursurile liceului Jean Monnet, suspendate din cauza virusului A/H1N1
joi, 26 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman a cerut intensificarea acţiunilor de dezinfecţie a sălilor de curs din toate unităţile de învăţământ de pe raza sectorului, după confirmarea altor cazuri de îmbolnăvire cu virusul gripal A/H1N1.
Potrivit unui comunicat al administraţiei transmis, miercuri, AGERPRES, cursurile Liceului ''Jean Monnet'' sunt suspendate în perioada 25 noiembrie-02 decembrie, ca urmare a confirmării unor cazuri de îmbolnăvire cu virusul gripal A/H1N1.
De asemenea, precizează sursa citată, primarul Chiliman a dispus, la începutul lunii noiembrie achiziţionarea de material dezinfectant cu care se intervine zilnic pentru sterilizarea tuturor sălilor de clasă pentru a preîntâmpina eventuale cazuri de îmbolnăvire.
Toate unităţile de învăţământ din Sectorul 1 sunt dotate cu echipamente de dezinfectare a mâinilor. Aceleaşi aparate sunt amplasate şi în sălile de sport.
De asemenea, în toate unităţile de învăţământ se realizează evaluarea zilnică a stării de sănătate a elevilor de către personal medical specializat.
Ca măsură suplimentară, starea de sănătate a elevilor este evaluată şi de personalul medical al Complexului Multifuncţional ''Caraiman''.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: Noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 Cursurile de la mai multe clase ale unor şcoli din Târgovişte şi activitatea la două grupe de grădiniţă din municipiu au fost suspendate, începând de miercuri, pentru şapte zile, după confirmarea de noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul gripal A/H1N1.
Călăraşi: Cursuri suspendate la o şcoală din cauza gripei noi Cursurile au fost suspendate miercuri, pe o perioadă de şapte zile la Şcoala Generală nr. 10 'Mihai Viteazul' din municipiul Călăraşi.
Pacienţii infectaţi cu virusul gripal A/H1N1 înregistrează o evoluţie favorabilă Bucureşti, 10 iunie /Agerpres/ - Pacienţii internaţi la Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Matei Balş", infectaţi cu virusul gripal A/H1N1, înregistrează o evoluţie favorabilă, se arată într-un comunicat postat pe site-ul Ministerului Sănătăţii.
Măşti de protecţie, dezinfecţie în şcoli - măsuri ale autorităţilor împotriva gripei A/H1N1 Autorităţile locale ale Capitalei au luat în această săptămână măsuri de protecţie pentru prevenirea îmbolnăvirii cu virusul A/H1N1, în urma anunţurilor făcute de Ministerul Sănătăţii şi a dispoziţiilor Administraţiei Spitalelor din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, după ce au fost confirmate...
Două cazuri de îmbolnăvire cu gripă nouă la Penitenciarul Poarta Albă Bucureşti, 2 dec /Agerpres/ - Două cazuri de infectare cu virusul gripal A/H1N1 au fost confirmate la Penitenciarul Poarta Albă, a anunţat Administraţia Naţională a Penitenciarelor, printr-un comunicat transmis presei.
Cursuri suspendate Şcoala nr. 153 din cauza gripei noi Cursurile de la Şcoala nr. 153 din sectorul 6 al Capitalei au fost suspendate luni pentru şapte zile în urma confirmării în rândul elevilor a cinci cazuri de infectare cu virusul gripal A/H1N1, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Muncipiului Bucureşti (IŞMB),...