Cele mai citite
 


Galaţi: Încă zece cazuri de gripă nouă
vineri, 27 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Alte zece cazuri de gripă nouă au fost confirmate în judeţul Galaţi în ultimele 48 de ore a anunţat, joi, directorul Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică, dr. Valentin Boldea.
Potrivit sursei citate, este vorba despre un copil de grădiniţă, de la grupa pregătitoare, de cinci elevi (doi de clasa a X-a, de la două licee din Tecuci, un elev de clasa a V-a de la Colegiul Naţional Vasile Alecsandri Galaţi, un elev de clasa a X-a de la Liceul CFR Galaţi şi un elev de clasa a IX-a de la Liceul Auto Galaţi) şi patru adulţi (un profesor de la Universitatea Dunărea de Jos, o casnică, un marinar venit dintr-un voiaj din Olanda şi un muncitor).

În total, numărul cazurilor de gripă nouă confirmate la Galaţi a ajuns la 75.

Boldea a declarat că la Galaţi nu a sosit încă nicio doză de vaccin împotriva gripei de tip nou. El a arătat că, la nivelul judeţului Galaţi, s-a stabilit numărul necesar de doze de vaccin destinate persoanelor cu risc de îmbolnăvire - cadre medicale, elevi, studenţi, poliţişti de frontieră - care a fost transmis Ministerului Sănătăţii.

Potrivit şefului DSP, dozele de vaccin ar putea sosi la Galaţi în cursul zilei de joi, existând toate condiţiile pentru a se începe vaccinarea.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Numărul cazurilor de gripă nouă în judeţul Galaţi a ajuns la 56 Galaţi, 21nov /Agerpres/- Direcţia de Sănătate Publică(DSP) Galaţi a primit confirmarea pentru încă şapte cazuri de gripă nouă de la Institutul Cantacuzino, numărul total al îmbolnăvirilor în judeţul Galaţi ajungând la 56.
Galaţi: Numărul cazurilor de gripă din judeţ a ajuns la opt Galaţi, 19 feb /Agerpres/- Direcţia de Sănătate Publică(DSP) Galaţi a fost notificată de către Institutul Cantacuzino din Bucureşti despre faptul că au fost confirmate două noi cazuri de gripă la persoane din judeţul Galaţi, numărul total al persoanelor diagnosticate cu această boală ajungând la opt...
Numărul cazurilor de gripă nouă a depăşit 6.200 Centrul de Prevenire şi Control al Bolilor Transmisibile a informat că în ultimele 24 de ore au fost confirmate încă 34 cazuri de gripă cu virus AH1N1 şi două decese.
Galaţi: Aproximativ 10% din vaccinul pandemic a fost consumat Doar aproximativ 4.000 de doze din totalul de 33.530 de doze de vaccin pandemic împotriva gripei cu virusul A/H1N1au fost consumate după prima săptămână de la începerea campaniei de imunizare, a anunţat, miercuri, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, dr. Valentin Boldea.
Galaţi: Doar 13.000 de doze de vaccin antigripal dintre cele peste 70.000 necesare au ajuns în judeţ Ministerul Sănătăţii a distribuit pentru judeţul Galaţi doar 13.000 de doze de vaccin antigripal dintre cele peste 70.000 necesare pentru campania de vaccinare gratuită din acest sezon, a anunţat, marţi, şeful Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică Galaţi, Valentin Boldea.
Galaţi: Peste 70.000 de persoane pot beneficia de vaccinare antigripală gratuită Judeţul Galaţi are nevoie de 71.328 de doze de vaccin antigripal, după finalizarea operaţiunii de catagrafiere a persoanelor cu risc la infecţiile gripale şi care beneficiază de vaccinare gratuită, a anunţat, vineri, şeful Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi, Valentin Boldea.