Cele mai citite
 


Vâlcea: CJAS achită serviciile medicale în limita sumelor din contracte
vineri, 27 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Unităţile sanitare din judeţul Vâlcea au primit plăţile stipulate în contractele cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, a declarat, joi, pentru AGERPRES, Constantin Pleşoianu, directorul acestei instituţii.
'Ceea ce am avut în contract cu furnizorii de servicii medicale am achitat. Ştiu că în Vâlcea sunt datorii istorice, cum ar fi la Spitalul de Obstetrică - Ginecologie şi altele, dar e bine că ceea ce se realizează la zi putem onora. Sunt probleme la Ambulanţă, sunt peste tot unde se efectuează şi servicii peste cele prevăzute în contract. Ne străduim să putem plăti şi aceste servicii suplimentare, din păcate se ştie cum este bugetul', a precizat Pleşoianu

Unităţile sanitare din judeţul Vâlcea au datorii de peste 100.000 lei, situaţia de la Spitalul de Obstetrică - Ginecologie fiind gravă. Datoriile acestui spital au depăşit 30.000 lei şi, potrivit declaraţiilor conducerii acestei unităţi sanitare, nu există speranţe de redresare.

'Una dintre probleme este costul tratamentului per pacient, care a rămas la acelaşi cuantum în ultimii ani, în timp ce restul costurilor - utilităţi, medicamente etc., au crescut înzecit', a declarat dr. Marian Stoica, directorul Maternităţii vâlcene.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bistriţa-Năsăud: CJAS, datorii de 42 milioane lei către furnizorii de servicii medicale Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Bistriţa-Năsăud a încheiat anul 2010 cu datorii de 42 milioane lei către furnizorii de servicii medicale, a declarat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, directorul acestei instituţii, Vilhelm Szekely.
Ialomiţa: Spitalul Judeţean de Urgenţă şi Ambulanţa au semnat contractele de finanţare cu Casa de Asigurări Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Ialomiţa a reuşit să convingă ultimii doi furnizori de servicii medicale din judeţ, respectiv Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Slobozia şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Ialomiţa, să semneze contractele de finanţare a serviciilor medicale, după...
Brăila: Datorii de peste 47 milioane lei la furnizorii de servicii medicale şi medicamente Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Brăila are datorii de peste 47 milioane lei la furnizorii de servicii medicale şi medicamente, potrivit informaţiilor furnizate luni de directorul instituţiei, Camelia Nedelcu.
Brăila: Datorii de peste 21 milioane lei la furnizorii de servicii medicale şi medicamente Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Brăila are datorii de peste 21 milioane lei la furnizorii de servicii medicale şi medicamente, potrivit informaţiilor furnizate de directorul instituţiei, Luciana Boboc.
Suceava: CJAS a semnat acte adiţionale la contractele cu furnizorii de servicii medicale Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava a încheiat pentru luna aprilie acte adiţionale la contractele de furnizare de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale cu furnizorii care se aflau în contract cu instituţia, în baza adresei CNAS ce are în vedere prevederile Contractului...
Galaţi: Zeci de furnizori de servicii medicale, sancţionaţi de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Inspectorii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Galaţi au aplicat sancţiuni unui număr de 46 de furnizori de servicii medicale în primul semestru al anului, au anunţat, joi, reprezentanţii Biroului de control al instituţiei.