Cele mai citite
 


Brigada Specială de Jandarmi asigură transportul în ţară a vaccinului contra A/H1N1
vineri, 27 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Luptători din cadrul Brigăzii Speciale a Jandarmeriei Române vor asigura, joi, transportul în ţară a vaccinului contra virusului A/H1N1, produs de Institutul Cantacuzino din Capitală, a declarat, joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Brigăzii, Florin Hulea.
'În jurul orei 10,00, de la Institutul Cantacuzino din Capitală pleacă primul din cele şapte transporturi programate. Se trece prin mai multe judeţe şi, în fiecare dintre ele, se lasă câte un pachet', a precizat Hulea.

Potrivit acestuia, autovehiculul care transportă vaccinul va fi însoţit de o maşină a Poliţiei şi de una a Brigăzii Speciale de Jandarmi.

Primele aproximativ 240.000 de doze de vaccin contra virusului A/H1N1, produs de Institutul Cantacuzino din Capitală, vor fi transportate în zonele de focar - Bucureşti şi judeţe din Moldova.

Agenţia Naţională a Medicamentului a avizat vaccinul pentru gripa nouă produs de Institutul Cantacuzino.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primele doze de vaccin pentru gripa nouă produs la Cantacuzino pleacă joi spre zonele de focar Primele doze de vaccin contra virusului A/H1N1, produs de Institutul Cantacuzino din Capitală, vor fi transportate, joi, sub pază, în zonele de focar din ţară.
Ioana Muntean: 250 000 de doze de vaccin antigripal, trimise în zonele cu focar Aproximativ 250 000 de doze de vaccin împotriva gripei cu virus A/H1N1 vor fi trimise, joi, de Institutul Cantacuzino, către zonele cu focar, urmând a se începe vaccinarea persoanelor expuse riscului îmbolnăvirii, a anunţat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ioana Muntean.
Primele doze de vaccin vor pleca în zonele de focar Agenţia Naţională a Medicamentului a avizat vaccinul pentru gripa nouă produs de Institutul ''Cantacuzino''.
Începe vaccinarea împotriva gripei porcine Ministerul Sănătăţii (MS) demarează începând cu data de 26 noiembrie campania de vaccinare împotriva virusului gripal A/H1N1. Până la sfârşitul anului 2009, Institutul Cantacuzino va produce cinci milioane de doze de vaccin, care sunt destinate persoanelor adulte. Astfel, primele 1.340.000 de doze de...
Guvernul a decis dublarea numărului de doze de vaccin împotriva virusului A/H1N1 Primul-ministru interimar Emil Boc a anunţat, miercuri seară, că Executivul a decis dublarea numărului de doze de vaccin care vor fi produse de Institutul Cantacuzino din Bucureşti, de la 5 milioane de doze la 10 milioane, pentru populaţia peste 15 ani, şi achiziţionarea de 500
Hunedoara: 10.000 doze de vaccin antigripal A/H1N1 distribuite suplimentar Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara va distribui medicilor de familie şi unităţilor sanitare din judeţ încă 10.000 de doze de vaccin împotriva gripei A/H1N1, operaţiunea fiind prevăzută să se încheie în cursul zilei de luni.