Cele mai citite
 


Caraş-Severin: Salarii plătite la termen angajaţilor din domeniul sanitar
vineri, 27 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Salariile şi sporurile, inclusiv prima de stabilitate aferentă semestrului al II-lea al anului 2009, au fost plătite angajaţilor unui număr de şapte spitale din judeţul Caraş-Severin la termen, fără întârzieri.
Excepţia o reprezintă Spitalul Orăşenesc Anina, unde s-a întârziat cu plata drepturilor salariale, acestea urmând a fi plătite abia pe parcursul zilei de joi, după cum a declarat, pentru AGERPRES, directorul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin, Mirela Zeman.

În ceea ce priveşte plata drepturilor salariale la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, până la această dată au fost plătite primele de stabilitate aferente acestui semestru. Şi în acest caz, plata drepturilor salariale urmează să fie efectuată pe parcursul zilei de joi.
Pentru luna decembrie, nu se estimează întârzieri în ceea ce priveşte plata drepturilor salariale ale angajaţilor din domeniul sănătăţii, a precizat Mirela Zeman.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Caraş-Severin: Ambulanţa solicită locuitorilor judeţului să-i direcţioneze doi la sută din impozitul pe venit Serviciul Judeţean de Ambulanţă din Caraş-Severin, confruntat cu grave probleme financiare, aşteaptă să fie salvat de cei care, în mod normal, apelează la serviciile sale.
Caraş-Severin: Autorităţile, pregătite pentru caniculă Serviciul Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin a suplimentat, în aceste zile, numărul de echipaje pe fondul temperaturilor caniculare anunţate de meteorologi.
Caraş-Severin: Sediul Serviciului de Ambulanţă a fost reabilitat Lucrările de reabilitare a sediului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin au fost recepţionate miercuri, la Reşiţa, valoarea investiţiei de 395.000 lei fiind suportată de Consiliul Judeţean.
Caraş-Severin: Solicitările către Ambulanţă şi SMURD au crescut cu 10% în weekend Numărul solicitărilor adresate Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi SMURD în Caraş-Severin a crescut cu zece procente în weekend faţă de zilele anterioare, nouă persoane fiind transportate, de pe stradă la spital, din cauza caniculei, a declarat luni Daniel Botgros, purtător de cuvânt al Direcţiei de...
Caraş-Severin: Protest spontan la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Reşiţa, 23 aug /Agerpres/ - Un protest spontan a avut loc, luni, la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin, la repunerea în funcţie a fostului manager al acestei instituţii, Daniela Popescu.
Caraş-Severin: Au crescut solicitările la Serviciul de Ambulanţă din cauza caniculei Serviciul de Ambulanţă din judeţul Caraş-Severin a înregistrat, miercuri şi joi peste 50 de cazuri de lipotimii ori de tensiune arterială mărită, cauzate de caniculă.