Cele mai citite
 


Preşedintele Tunisiei, contaminat cu virusul gripei porcine
vineri, 27 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Vizita regelui Spaniei Juan Carlos în Tunisia, prevăzută pentru miercuri, 25 noiembrie, a fost amânată întrucât s-a constatat că preşedintele tunisian Zine el Abidine Ben Ali este contaminat cu virusul gripei porcine, relatează postul de televiziune panarab al-Jazira citând surse diplomatice şi jurnalistice spaniole şi europene.
Al Jazira subliniază că şi nepoata preşedintelui tunisian este contaminată de virusul H1N1.

În prealabil, preşedintele Tunisiei a anunţat că nu va participa la Haj - pelerinajul tradiţional al musulmanilor la locurile sfinte islamice din Arabia Saudită - pentru a nu se expune riscului de a fi contaminat cu virusul gripei porcine.

În vârstă de 73 de ani, preşedintele Ben Ali a venit la putere în Tunisia în 1987 după ce l-a îndepărtat de la putere pe fondatorul statului tunisian Habib Bourghiba.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Medicii, sfătuiţi să recomande Tamiflu pentru femeile însărcinate infectate cu virusul H1N1 Atlanta, 21 mai /Agerpres/ - Autorităţile medicale americane recomandă medicilor să prescrie Tamiflu în cazul femeilor însărcinate infectate cu virusul gripei porcine, H1N1, riscul reprezentat de acest virus fiind considerat mai mare decât cel pe care medicamentul Tamiflu al putea să-l aibă asupra fătului...
Aproximativ jumătate din populaţia Marii Britanii a fost infectată cu virusul gripei porcine Aproximativ jumătate din populaţia Marii Britanii a fost infectată cu virusul gripei porcine în perioada pandemiei, deşi mulţi nu au ştiut acest lucru pentru că nu s-au îmbolnăvit sau au făcut forme uşoare ale gripei, conform publicaţiei Daily Mail.
Experţii resping teoria că virusul gripei porcine a fost creat în laborator (OMS) Geneva, 21 mai /Agerpres/ - Organizaţia Mondială a Sănătăţii /OMS/ a anunţat că experţi au respins teoria potrivit căreia noul tip de gripă porcină care a infestat circa 6.500 de oameni în întreaga lume s-ar fi putut dezvolta în laborator, relatează AP.
Virusul H1N1 al gripei porcine a făcut 57 de victime în Iran de la mijlocul lunii noiembrie Virusul H1N1 al gripei porcine a făcut 57 de victime în Iran de la mijlocul lunii noiembrie, a indicat marţi Ministerul iranian al sănătăţii citat de AFP.
Ministrul Bazac a infirmat informaţia potrivit căreia virusul gripei porcine ar proveni din România Bucureşti, 13 mai /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Ion Bazac, a infirmat, miercurea trecută, într-o conferinţă de presă, informaţia potrivit căreia virusul gripei porcine ar proveni din România, informaţie difuzată de o agenţie de presă şi preluată de mai multe televiziuni.
Virusul H1N1 a provocat 112 decese în Iran Virusul H1N1 a provocat moartea a 112 persoane în Iran de la mijlocul lunii noiembrie şi până în prezent, anunţă luni AFP şI EFE, citând un reprezentant al Ministerului Sănătăţii din Teheran. Numărul deceselor din cauza gripei porcine s-a dublat aproape faţă de precedentul bilanţ, din 15 decembrie, care...