Cele mai citite
 


Sibiu: Medicii de la Judeţean, trimişi în concediu fără plată
vineri, 27 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Medicii de la Spitalul Clinic Judeţean din Sibiu, cel mai mare din judeţ, au fost trimişi timp de trei zile, începând de joi, în concediu fără plată, pentru a se respecta decizia guvernului de a se realiza economie la buget, relatează corespondentul AGERPRES.
Pacienţii care au nevoie de îngrijire medicală vor fi ajutaţi în această perioadă de cele două linii de gardă şi de Serviciul de Urgenţă. Directorul Spitalului Judeţean, doctorul Gabriel Budescu a declarat joi, pentru AGERPRES, că 'pacienţii care apelează la serviciile spitalului în aceste zile, nu au de suferit şi se rezolvă toate urgenţele '.

'La Spitalul Clinic Judeţean din Sibiu nu s-au înregistrat probleme. Mai mult, am reuşit să plătim până acum la timp, toate drepturile băneşti ale salariaţilor, s-au dat bonurile de masă, s-au plătit şi orele suplimentare. La noi nu se întrevede posibilitatea de a întârzia cu salariile ', a precizat managerul Spitalului Judeţean Sibiu.

Acesta mai spune că a cerut şefilor de secţii, ca în luna decembrie, să se facă o planificare, în aşa fel, încât să nu se mai lucreze în cele trei zile de concediu fără plată, în regim de sâmbătă şi duminică, ci să fie trimişi doctorii acasă, prin rotaţie.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Maramureş: SJU reînfiinţează serviciul de urgenţă în stomatologie, închis în urmă cu 20 de ani Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Baia Mare a reînfiinţat serviciul de urgenţă stomatologie, desfiinţat în urmă cu aproape 20 de ani, în urma privatizării celor două policlinici stomatologice din municipiu, a declarat luni, pentru AGERPRES, managerul SJU Baia Mare, ec. Sorina Pintea.
Sibiu: Prima gardă de spital, ultimul million de cartuşe de război trase-Reportaj Sibiu, 22 dec /Agerpres/ - Sibiu, 22 decembrie 2010. Camera de gardă a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, Secţia Medicală 2. Aici, după 21 de ani de la Revoluţia din 89, am întâlnit-o pe dr. Liana Chicea, singurul medic reumatolog din cel mai mare spital de stat din judeţul Sibiu. În urmă cu 21 de...
Sibiu: Consiliul Judeţean ar putea salva Spitalul Clinic de Urgenţă de o parte din datorii Consiliul Judeţean (CJ) Sibiu încearcă din septembrie să ajute cel mai mare spital de stat din judeţ, Spitalul Clinic de Urgenţă, să scape de datoriile care s-au dublat în ultimii doi ani, prin plata unei părţi a cheltuielilor spitalului cu întreţinerea, sumă care ar putea să fie de până la 5 milioane...
Serviciul de urgenţă 112 va avea dispeceri instruiţi la standarde europene Ministerul Sănătăţii şi Colegiul de Servicii de Urgenţă din Finlanda, aflat în subordinea Ministerului de Interne din Finlanda, vor forma specialişti şi formatori români în dispecerizarea integrată de urgenţă.
Sibiu: Primul caz de malarie din ultimii ani, în judeţ Un sibian din municipiul Mediaş, în vârstă de 32 de ani, a fost transferat în urmă cu două zile la Clinica de Boli Infecţioase de la Cluj, fiind diagnosticat cu malarie, boală pe care a luat-o în timpul unei călătorii efectuate în Africa, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, dr. Claudia Albu, medic...
Sibiu: Scandal la Urgenţa Spitalului Judeţean; doi bărbaţi arestaţi pentru ultraj Doi tineri, unul de 21, celălalt de 25 de ani au fost arestaţi luni, pentru 24 de ore, fiind acuzaţi de ultraj, după ce au făcut scandal la Urgenţa Spitalului Clinic Judeţean din localitate, ameninţând doctorii şi asistentele medicale, a precizat pentru AGERPRES, Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt...