Cele mai citite
 


Dâmboviţa: Trei unităţi de învăţământ, închise din cauza virusului A/H1N1
vineri, 27 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Două licee şi o şcoală generală din judeţul Dâmboviţa au fost închise temporar, joi, după ce mai mulţi elevi s-au îmbolnăvit de gripă nouă.
La nivelul judeţului Dâmboviţa, au fost confirmate, în ultimele 24 de ore, 18 cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1.
Conform Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Dâmboviţa s-au închis Liceul 'Ienăchiţă Văcărescu' şi şcoala generală 'I. A. Brătescu-Voineşti', ambele din Târgovişte, precum şi Liceul Agricol Nucet.
DSP a luat măsura suspendării, pentru şapte zile, a cursurilor a patru săli de clasă, două de la şcoala generală 'Vasile Cârlova' şi câte o clasă de la şcolile nr. 3 şi 11.
''Direcţia de Sănătate Publică a întreprins următoarele măsuri: delimitarea focarului, demararea anchetelor epidemiologice în vederea stabilirii contacţilor, izolarea la domiciliu a acestora pe o perioadă de şapte zile şi supravegherea clinică a acestora de către medicul de familie, efectuarea dezinfecţiei'', a declarat purtătorul de cuvânt al DSP Dâmboviţa, Marinela Popa.
Până în prezent, au fost înregistrate, la nivelul judeţului Dâmboviţa, în total, 74 de cazuri de îmbolnăvire cu gripa nouă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: Noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 Cursurile de la mai multe clase ale unor şcoli din Târgovişte şi activitatea la două grupe de grădiniţă din municipiu au fost suspendate, începând de miercuri, pentru şapte zile, după confirmarea de noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul gripal A/H1N1.
Dâmboviţa: Procesul electoral nu va fi afectat de închiderea şcolilor din cauza A/H1N1 Procesul electoral nu va fi afectat de închiderea, de luni, a două unităţi şcolare din Târgovişte, unde s-au înregistrat cazuri de infectare cu virusul A/H1N1, pentru că se vor face dezinfecţii repetate, iar secţiile de votare din aceste şcoli vor funcţiona în ziua scrutinului, a informat Prefectura...
Dâmboviţa: Două şcoli închise din cauza A/H1N1 Două unităţi de învăţământ din judeţul Dâmboviţa, o şcoală din Lazuri şi un liceu din Târgovişte, au fost închise temporar, joi, după ce au fost confirmate la mai mulţi elevi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1.
Dâmboviţa: Noi cazuri de A/H1N1 Patru noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 au fost confirmate în ultimele 24 de pre, la nivelul judeţului Dâmboviţa, una dintre persoanele bolnave fiind internată la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Târgovişte, iar restul izolate la domiciliu.
Dâmboviţa: Alte două cazuri de gripă nouă Târgovişte, 26 ian /Agerpres/ - Două noi cazuri de îmbolnăvire cu A/H1N1 au fost confirmate, marţi, la persoane cu vârsta de 27 şi, respectiv, 55 de ani din Dâmboviţa, informează Direcţia de Sănătate Publică (DSP).
Dâmboviţa: Noi cazuri de îmbolnăviri cu virusul A/H1N1 Cinci noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 au fost confirmate, marţi, la persoane cu vârste între 19 şi 50 de ani din judeţul Dâmboviţa, a informat Direcţia Judeţeană de Sănătate Publică.