Cele mai citite
 


Ionuţ Bazac: Nu se va reduce personalul din Ministerul Sănătăţii
sâmbătă, 31 ianuarie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Ministrul Sănătăţii, Ionuţ Bazac, a precizat, sâmbătă, la Sinaia, că personalul din Ministerul Sănătăţii nu va fi redus, pentru menţinerea acestuia fiind reduse orele suplimentare şi sporurile. (Sursa: Agerpres)

Ionuţ Bazac a subliniat că Guvernul nu a emis o ordonanţă privind reducerea cu 20% a personalului bugetar, ci o ordonanţă referitoare la diminuarea cu 20% a cheltuielilor cu personalul bugetar.

El a precizat că atunci când există discuţii referitoare la personalul bugetar, în această categorie nu intră personalul din spitale şi din cabinetele medicale.
''În Ministerul Sănătăţii se vor reduce orele suplimentare, sporurile, astfel încât să menţinem personalul şi să ne încadrăm în ceea ce Guvernul a decis'', a spus Ionuţ Bazac.
În ceea ce priveşte costurile de personal, el a atras atenţia că trebuie reconsiderate o serie de programe care este necesar să fie continuate, subliniind că personalul din sistemul sanitar este foarte important pentru cetăţeni. AGERPRES/(Cristina Tatu, Cătălina Matei)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII ÎN JUDEŢE Sinteza principalelor ştiri difuzate de Redacţia Ştiri Interne - Corespondenţi în săptămâna 9-13 mai
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII - BUCUREŞTI Sinteza principalelor ştiri difuzate de Redacţia Ştiri Interne - Bucureşti în săptămâna 11 - 15 iulie:
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII - BUCUREŞTI Sinteza principalelor ştiri difuzate de Redacţia Ştiri Interne - Bucureşti în săptămâna 9 - 13 mai:
Bani mai puţini pentru servicii medicale Alexandria, 13 mai /Agerpres/ - Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman a încheiat cu furnizorii de servicii medicale din judeţ 470 de contracte pentru 2009, un an în care bugetul total administrat de această instituţie reprezintă 81,60 la sută în comparaţie cu banii gestionaţi în 2008.
Casa de Pensii Bucureşti primeşte cereri pentru bilete de tratament Bucureşti, 13 mai /Agerpres/ - Casa de Pensii a Municipiului Bucureşti primeşte, în această perioadă, cereri de acordarea biletelor de tratament pentru acest an.
Iniţiativă legislativă pentru fonduri pentru sănătate Bucureşti, 13 mai /Agerpres/ - Un Comitet de Iniţiativă Legislativă Cetăţenească a început strângerea de semnături de la pacienţi pentru creşterea fondurilor alocate sănătăţii.