Cele mai citite
 


Franţa: Trei cazuri de gripă A/H1N1 la Montpellier
vineri, 27 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Trei cazuri de gripă A/H1N1 au fost înregistrate în lotul echipei de fotbal Montpellier, a anunţat joi medicul clubului francez, Rene Raimondi.
Două noi cazuri au fost diagnosticate joi dimineaţă, cu 2 zile înainte de meciul Monaco-Montpellier din etapa a 15-a de campionat, alăturându-se celui descoperit miercuri seara. Nu au fost dezvăluite numele celor afectaţi de gripa nouă.

În ultimele 2 zile, 8 jucători au fost suspectaţi de gripă nouă, dintre care 3 sunt pozitivi, restul fiind puşi în carantină. De la antrenamentul de joi au absentat 8 jucători: Montano, Camara, Compan, Lacombe, Benhamida, El Kaoutari, Yanga-Mbiwa si Collin.

Pe 25 octombrie, jocul Marseille - Paris SG a fost amânat în ultimul moment din cauza contaminării a 3 jucători parizieni.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: Cinci noi cazuri de gripă A/H1N1, confirmate în judeţ Cinci noi cazuri de gripă nouă au fost confirmate, vineri, în judeţul Dâmboviţa, la trei elevi, un profesor şi un tânăr de 23 de ani, informează Direcţia de Sănătate Publică (DSP).
Vaslui: Trei noi cazuri de gripă A/H1N1 Vaslui, 8 nov /Agerpres/ - Institutul Cantacuzino a confirmat duminică existenţa a noi cazuri de gripă nouă în judeţul Vaslui la trei elevi de clasa a XII-a, unul de la Colegiul 'Gheorghe Roşca Codreanu' din Bârlad şi doi de la Grupul Şcolar Industrial 'Ştefan Procopiu' din Vaslui.
Gripă nouă la o elevă, cursuri suspendate Şapte noi cazuri de gripă A/H1N1 au fost înregistrate, în ultimele 24 de ore, în judeţul Constanţa, printre bolnavi aflându-se o elevă de clasa a IX-a.
Ministerul Sănătăţii: 25 de noi cazuri de gripă A/H1N1 în decurs de 6 ore Duminică între orele 12.00 şi 18.00 au mai fost confirmate 25 de cazuri de infectare cu virusul gripal A/H1N1, informează Ministerul Sănătăţii.
Gripa A/H1N1: 16 cazuri mortale în Kuweit Două noi decese provocate de gripa A/H1N1 au fost înregistrate în Kuweit, ceea ce creşte la 16 numărul cazurilor mortale provocate de această boală în emiratul din regiunea Golfului, a anunţat joi o sursă oficială, informează AFP.
MS: Patru noi cazuri de gripă A/H1N1 şi un deces, în ultimele 24 de ore Patru noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic şi un deces au fost înregistrate în ultimele 24 ore, informează Ministerul Sănătăţii, printr-un comunicat transmis, marţi, AGERPRES.