Cele mai citite
 


Inspectorii veterinari au aplicat amenzi de 60.000 lei
vineri, 27 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Inspectorii Autorităţii Naţionale, Sanitare, Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), care activează în cadrul Comandamentului de Iarnă, au aplicat, miercuri, sancţiuni contravenţionale în valoare de 60.000 lei, se arată într-un comunicat al ANSVSA.
Inspectorii au verificat 14 unităţi cu profil alimentar, din localităţile Predeal, Timişul de Jos, Buşteni, Azuga şi Bran. Au fost controlate şapte restaurante, patru unităţi de tip magazin alimentar, două pensiuni şi un hypermarket.
Cele şapte sancţiuni contravenţionale aplicate s-au ridicat la suma de 60.000 lei, iar cinci unităţi au primit avertismente.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Inspectorii ANSVSA au dat amenzi de aproape 22.000 lei Inspectorii Autorităţii Naţionale Sanitare-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, care activează în 'Comandamentul de Iarnă 2009 - 2010', au aplicat opt sancţiuni contravenţionale în valoare de 21.800 de lei, în urma unor acţiuni de control desfăşurate în Azuga şi Câmpina.
ANSVSA a desfăşurat activităţi de control în unităţile de producţie din sectorul ouălor; amenzi de peste 27.000 de lei Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor a desfăşurat, în perioada 18 iulie - 5 august 2016, activităţi de control în unităţile de producţie din sectorul ouălor şi al produselor din ouă, iar în urma deficienţelor constatate inspectorii au aplicat 23 de avertismente şi...
Amenzi de 8.400 lei în unităţi de alimentaţie publică din Braşov, Predeal şi Buşteni Inspectorii Autorităţii Naţionale Sanitare-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, care activează în 'Comandamentul de Iarnă 2009 - 2010', au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 8.400 de lei, în urma unor controale desfăşurate în staţiunile Braşov, Predeal şi Buşteni.
Amenzi de 36.000 de lei pentru operatorii bucureşteni din domeniul alimentar, în decembrie Inspectorii Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Bucureşti (DSVSA) au aplicat, în luna decembrie, 25 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 35.950 lei, dar şi un număr de 53 avertismente pentru operatorii din domeniul alimentar de pe raza Capitalei, fiind dispusă şi...
Inspectorii veterinari au aplicat amenzi de 7.400 lei Inspectorii Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), care activează în cadrul Comandamentului de Iarnă, au aplicat, marţi, sancţiuni contravenţionale în valoare de 7.400 lei, se arată într-un comunicat al ANSVSA.
Inspectorii ANSVSA au aplicat amenzi de 18.600 lei Inspectorii Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), care activează în cadrul Comandamentului de Iarnă, au aplicat, luni, sancţiuni în valoare de 18.600 lei, se arată într-un comunicat al ANSVSA.