Cele mai citite
 


Suceava: 29.500 de doze de vaccin împotriva A/H1N1
vineri, 27 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
La Suceava vor ajunge, vineri, 29.500 de doze de vaccin împotriva gripei noi, a declarat, joi, şeful Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, Alexandru Lăzăreanu.
El a spus că, deocamdată, nu ştie când va începe campania de imunizare şi nici care sunt categoriile prioritare la vaccinare, precizând că aşteaptă instrucţiuni în acest sens de la Ministerul Sănătăţii (MS).
MS a anunţat în această săptămână că primii vaccinaţi în ţară vor fi elevii, studenţii, personalul medico-sanitar şi angajaţii din armată şi poliţie.
În ultimele 24 de ore, în judeţul Suceava s-au confirmat alte zece cazuri de gripă nouă, numărul total al îmbolnăvirilor fiind de peste 110.
În România s-au înregistrat două decese cauzate de gripa nouă, una dintre victime fiind un bărbat din localitatea suceveană Siret, iar cealaltă o femeie din judeţul Botoşani.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Începe vaccinarea împotriva gripei porcine Ministerul Sănătăţii (MS) demarează începând cu data de 26 noiembrie campania de vaccinare împotriva virusului gripal A/H1N1. Până la sfârşitul anului 2009, Institutul Cantacuzino va produce cinci milioane de doze de vaccin, care sunt destinate persoanelor adulte. Astfel, primele 1.340.000 de doze de...
Suceava: 20 de cazuri de gripă nouă, într-o săptămână Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava a informat, miercuri, că în judeţ s-au diagnosticat clinic, în ultima săptămână, 104 cazuri suspecte de gripă nouă A/H1N1, dintre care 20 au fost confirmate la Institutul Cantacuzino.
Suceava: Gravidă confirmată cu gripă nouă Suceava, 2 feb /Agerpres/ - Institutul Cantacuzino a confirmat prezenţa virusului A/H1N1 la o femeie de 31 de ani, din Rădăuţi, gravidă în luna a patra.
Suceava: DSP va primi peste 5.100 doze de vaccin hexavalent de la Ministerul Sănătăţii Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava va primi de la Ministerul Sănătăţii (MS), la sfârşitul săptămânii viitoare, 5.163 de doze de vaccin hexavalent, ce vor fi distribuite medicilor de familie pentru vaccinarea copiilor cu vârste de până la un an, începând cu data de 24 octombrie, a declarat, vineri...
Suceava: DSP cere încă 20.000 de doze de vaccin Suceava, 11 ian /Agerpres/ - Judeţul Suceava a epuizat dozele de vaccin împotriva gripei pandemice şi a solicitat încă 20.000 de doze.
DSP Suceava a început distribuirea vaccinului împotriva gripei noi Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava a început distribuirea vaccinului antigripal Cantgrip, Spitalul Municipal Rădăuţi şi Spitalul de Urgenţă 'Sfântul Ioan cel Nou' Suceava fiind primele unităţi medicale care au preluat, luni, dozele cu vaccin antigripal A/N1H1.