Cele mai citite
 


Botoşani: Prefectul cere o anchetă urgentă în cazul femeii decedate din cauza gripei noi
vineri, 27 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Prefectul judeţului Botoşani, Cristian Roman, a solicitat autorităţilor sanitare să efectueze, în regim de urgenţă, o anchetă în cazul femeii din localitatea Bucecea decedată în această săptămână ca urmare a îmbolnăvirii cu noua formă de gripă.
El a anunţat, joi după-amiază, într-o şedinţă a Colegiului prefectural, că aşteaptă rezultatele anchetei până vineri dimineaţă.
'Sper şi aştept acest lucru, ca această anchetă să fie făcută cu profesionalism. Nu acuzăm pe nimeni, dar solicit o anchetă corectă', a afirmat prefectul, care susţine că are suspiciuni în ceea ce priveşte implicarea cadrelor medicale în asigurarea unui tratament adecvat.
O femeie care era diagnosticată cu noua formă de gripă, a decedat, luni seară, în Secţia de boli infecţioase a Spitalului Judeţean 'Mavromati' din Botoşani. Femeia suferea şi de diabet şi obezitate, iar decesul său din cauza gripei noi a fost confirmat de Ministerul Sănătăţii.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Anchetă la Spitalul Judeţean după ce o sală de operaţii a fost inundată în timpul unei intervenţii chirurgicale Botoşani, 11 nov/ Agerpres/- Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani a declanşat, miercuri, o anchetă administrativă după ce o sală de operaţii a fost inundată în momentul în care un medic efectua o intervenţie chirugicală, a anunţat, într-o conferinţă de presă, purtătorul de...
Botoşani: Gripa porcină, confirmată la bărbatul de 54 de ani care a decedat marţi Cadrele medicale de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Botoşani confirmă că bărbatul de 54 de ani, care a decedat, marţi, în timp ce era transferat către o clinică din Iaşi, avea virusul grupei porcine.
Botoşani: Anchetă la Maternitate după ce un medic a recomandat gravidelor să nască în alt judeţ Botoşani, 3 dec/ Agerpres/- Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati a dispus efectuarea unei anchete la Secţia de Obstretică şi Ginecologie, după ce unul din medici a postat pe pagina sa de pe un site de socializare un text în care le recomandă gravidelor să evite să nască la Botoşani şi...
Botoşani: Anchetă la maternitate, după un presupus caz de malpraxis Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani, Corneliu Mihai, a dispus, luni dimineaţă, constituirea unei comisii care să ancheteze un posibil caz de malpraxis la Secţia de obstetrică şi ginecologie.
Anchetă la Spitalul Judeţean Botoşani privind furtul cerceilor unei femei care tocmai decedase Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati a dispus, miercuri, începerea unei anchete interne, după ce a fost sesizată cu privire la furtul unei perechi de cercei de aur din urechile unei femei care tocmai decedase în spital.
Botoşani: Anchetă la Spitalul Judeţean Mavromati după ce un medic a acuzat asistentele şi infirmierele de incompetenţă Managerul general al Spitalului Judeţean de Urgenţă "Mavromati", Viorel Iliuţă, a dispus, sâmbătă, declanşarea unei anchete administrative, după ce un medic neonatolog de pe Secţia de obstretică-ginecologie a sesizat lipsa de competenţă a unor asistenţi medicali.