Cele mai citite
 


Vrancea: Concurs de matematică amânat din cauza gripei noi
vineri, 27 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Faza zonală a Concursului de Matematică şi Informatică pentru elevii din Mediul Rural a fost amânată, joi, pentru a preveni posibila răspândire a noului virus gripal.
Oficialii Inspectoratului Şcolar au decis să reorganizeze această competiţie cel mai probabil în luna ianuarie şi nu la începutul lunii decembrie, aşa cum era stabilit.
Acest concurs de matematică şi informatică este singurul care se adresează, în mod exclusiv, elevilor de gimnaziu din mediul rural.
Dacă extinderea noului virus gripal va înceta până în cursul lunii ianuarie a anului viitor, Concursul de Matematică şi Informatică pentru elevii din Mediul Rural se va organiza cel mai probabil în centrele de la Şcoala cu clasele I-VIII Homocea, Şcoala cu clasele I-VIII Vidra, Şcoala cu clasele I-VIII Dumitreşti şi, nu în ultimul rând, Şcoala cu clasele I-VIII Suraia.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Concurs cu taxă pentru şefia Spitalului Judeţean de Urgenţă Focşani Postul de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Focşani a fost scos la concurs iar cei care se vor înscrie pentru a ocupa această funcţie vor trebui să plătească o taxă de participare de 800 de lei. Banii pot fi plătiţi la casieria spitalului sau viraţi în contul unităţii medicale amintite, probele...
Desfiinţarea spitalelor şi criza economică au afectat viaţa bătrânilor, potrivit DGASPC Vrancea Peste 20% din populaţia judeţului Vrancea sunt persoane de peste 60 de ani, procentul fiind mai ridicat în mediul rural, arată un raport al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vrancea, prezentat miercuri la şedinţa Comitetului pentru Persoane Vârstnice.
Constanţa: Zeci de şcoli fără avize sanitare de funcţionare şi circa o sută de posturi didactice neocupate Aproape 50 de şcoli din judeţul Constanţa sunt fără avize sanitare de funcţionare, iar aproximativ o sută de posturi pentru învăţători şi educatoare sunt neocupate, cu doar câteva zile înainte de începerea noului an şcolar.
Vrancea: Şeful ISJ Vrancea, suspect de gripă nouă Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ), Iordache Bostan, este suspectat că s-ar fi contaminat cu noul virus gripal după ce a participat, alături de inspectorii şcolari generali din toată ţara, la o reuniune organizată la Sinaia.
Vrancea: Peste 30 de şcoli, fără autorizaţie sanitară O unitate de învăţământ din Vrancea a primit o amendă de 800 de lei în urma controalelor derulate de inspectorii sanitari din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Vrancea în primele săptămâni din septembrie.
Vrancea: Conducerea Ambulanţei cere modificarea tarifelor Conducerea Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea vrea modificarea punctului pe cap de locuitor de la 31,5 lei până la 35 de lei pentru a evita acumularea de datorii în acest an.