Cele mai citite
 


Hunedoara: Patru persoane cu gripă nouă în ultimele 24 de ore
vineri, 27 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Din cei 26 de suspecţi din judeţul Hunedoara cu gripă nouă în ultimele 24 de ore, patru cazuri au fost confirmate deocamdată, a informat Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara.
'Din numărul total de cazuri, 21 de copii sunt colegi cu o elevă de 8 ani de la Şcoala Generală din comuna Boşorod, care a fost diagnosticată cu gripă nouă. Copiii sunt răciţi, au fost izolaţi la domiciliu şi sunt supravegheaţi de medicul de familie. Copiii se simt bine', a declarat, joi, directorul adjunct DSP Hunedoara, Cecilia Birău.
În ceea ce priveşte cei patru bolnavi pentru care prezenţa virusului A/H1N1 a fost confirmată, aceştia sunt doi elevi de la Liceul Sportiv din Deva, un adolescent de 17 ani şi o femeie gravidă, de 34 de ani. Toţi aceşti bolnavi au fost izolaţi şi nu pun probleme deosebite de sănătate.
Până în prezent, în judeţul Hunedoara au fost confirmate 17 cazuri de gripă A/H1N1, în celelalte situaţii fiind vorba de contacte cu persoane bolnave de gripă nouă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Hunedoara: Un bărbat a murit de gripă nouă Un bărbat în vârstă de 41 de ani, bolnav de gripă nouă, a murit după ce a fost internat în secţia de boli infecţioase a Spitalului municipal din Hunedoara, a informat, luni, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara.
Hunedoara: 10.000 doze de vaccin antigripal A/H1N1 distribuite suplimentar Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara va distribui medicilor de familie şi unităţilor sanitare din judeţ încă 10.000 de doze de vaccin împotriva gripei A/H1N1, operaţiunea fiind prevăzută să se încheie în cursul zilei de luni.
Dâmboviţa: Cinci noi cazuri de gripă A/H1N1, confirmate în judeţ Cinci noi cazuri de gripă nouă au fost confirmate, vineri, în judeţul Dâmboviţa, la trei elevi, un profesor şi un tânăr de 23 de ani, informează Direcţia de Sănătate Publică (DSP).
Suceava: 20 de cazuri de gripă nouă, într-o săptămână Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava a informat, miercuri, că în judeţ s-au diagnosticat clinic, în ultima săptămână, 104 cazuri suspecte de gripă nouă A/H1N1, dintre care 20 au fost confirmate la Institutul Cantacuzino.
Hunedoara: Direcţia de Sănătate solicită suplimentarea vaccinurilor împotriva gripei noi Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara a solicitat, joi, suplimentarea dozelor de vaccin împotriva gripei noi cu 10.000 de bucăţi, deoarece stocul iniţial, de 16.100 doze, este aproape de epuizare.
Maramureş:Un nou caz de gripă nouă Direcţia de Sănătate Publică Maramureş a fost confirmat, luni, un nou caz de gripă A/H1N1 la un bărbat, în vârstă de 23 de ani, din municipiul Baia Mare.