Cele mai citite
 


Cum functioneaza corpul omenesc: Sistemul muscular - limba engleza
sâmbătă, 28 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Video
 

Ce te face sa te misti?

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cluj: Şcolarii nu fac destulă mişcare, relevă un raport prezentat de primarul municipiului Cluj-Napoca Numărul şcolarilor care suferă de boli cronice precum obezitatea sau prezintă vicii de postură şi de vedere este în continuă creştere de la un an la altul.
Joy Speed Fitness – Bucuria de a-ti recapata tonusul muscular Ne surprindem intrebandu-ne retoric „Cand a trecut timpul?”, desi suntem constienti ca ne desfasuram viata pe fast-forward. Ne propunem strategic planul unei noi saptamani, dar la mijlocul ei ne dam seama ca nu e nici pe departe cum ne-am imaginat sa fie.
Neurochirurgul Leon Dănăilă - reacţie la poza cu el de pe internet: Folosesc metroul pentru întreţinerea sănătăţii;simt nevoia de mişcare Neurochirurgul Leon Dănăilă spune că foloseşte metroul pentru întreţinerea sănătăţii, iar utilizarea eficientă a transportului în comun este parte din reperele sale pentru ceea ce înseamnă civilizaţie.
Durerile musculare Tesutul muscular este un tesut unic in organismul uman. Acesta este responsabil de o serie de sarcini cum ar fi: miscarea, tinuta corpului, circulatia. Rolul muschilor in circulatia sangelui trebuie subliniat, pentru ca acesta este un rol foarte important.
Diskinezia biliara Intreg tractul digestiv este in esenta un tub cu fibre musculare in peretii sai, care se contracta si se relaxeaza ritmic intr -o succesiune menita sa mentina un flux constant de la intrare - cavitatea bucala -pana la iesire - anusul.
Bioimprimantă 3D capabilă să realizeze ţesut osos, muşchi şi cartilagii Cercetători din SUA au pus la punct o nouă metodă de imprimare 3D poate produce ţesuturi osoase, musculare şi cartilagii suficient de mari pentru a fi folosite în medicina umană şi care, deocamdată, s-au dovedit viabile atunci când sunt grefate pe animale, conform Reuters.