Cele mai citite
 


Coagularea - limba engleza
duminică, 29 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Video
 

Care sunt etapele coagularii sanguine.

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Divizia de Diagnostic a Roche Romania marcheaza 2 ani de prezenta in tara noastra - Lansarea platformei cobas® 4800 si cea de-a doua editie a Roche Diagnostics Days Roche Romania Diagnostics Division marcheaza in acest an doi ani de prezenta pe piata din Romania. Cu aceasta ocazie, a fost organizat la Bucuresti un eveniment de presa la care au participat dl. Marcel Gmuender, Head of EMEA Subregion 1, Roche Diagnostics, alaturi de dl. Harald Wolf, Country Manager...
Laserul PGD care poate depista hemofilia şi sindromul Down, disponibil şi în România Hemofilia şi sindromul Down pot fi depistate de timpuriu, înaintea inseminării in vitro, cu ajutorul laserului PGD, disponibil şi în România, în cadrul clinicii Fertilia, se arată într-un comunicat de presă al clinicii.
Acces limitat la tratament pentru hemofilicii români O persoană dintr-o mie, în întreaga lume, suferă de hemofilie sau de alte tulburări hemoragice ereditare, se arată într-un comunicat transmis luni de Asociaţia Naţională a Hemofilicilor din România.
Vanzari in crestere cu 10% pentru Roche Romania Diagnostics Division, in 2010 Roche Romania Diagnostics Division anunta o crestere a vanzarilor, in anul 2010, cu 10.2 %, comparativ cu anul 2009, la 86.9 milioane lei, consolidandu-si astfel pozitia de lider pe piata.
Vânzări în creştere cu 10% pentru Roche România Diagnostics Division, în 2010 Bucureşti, 8 mar /Agerpres/ - Vânzările Roche România Diagnostics Division au crescut, în 2010, cu 10,2%, la 86,9 milioane lei, faţă de anul precedent, consolidându-şi, astfel, poziţia de lider pe piaţă.
Menoragia, boala de care sufera lunar 20% din femei Un subiect delicat, evitat in discutii, menstruatia in exces poate ascunde grave probleme de sanatate, iar vizita la medicul ginecolog si tratamentul urgent sunt necesare daca aceasta dureaza mai mult de o saptamana si este adeseori insotita de dureri constante in abdomenul inferior si de scurgeri cu...