Cele mai citite
 


Nasterea - limba engleza
duminică, 29 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Video
 

Afla care sunt etapele nasterii.

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Nasterea - animatie Animatie cu nasterea normala (prezentatie craniana).
Nasterea O femeie aflata in pragul nasterii are nevoie nu doar de ingrijire obstretica buna obstetrica, ci si de sprijin practic si psihologic. Exista multe cai prin care va puteti pregati pentru eveniment si o mare varietate de metode naturale pe care le puteti folosi in timpul travaliului pentru...
Naşterea prin cezariană, preferată de mame Naşterea prin cezariană este preferată de mame, în detrimentul naşterii naturale, relevă un comunicat remis AGERPRES, miercuri, după Congresul Naţional de Obstetrică Ginecologie.
Naşterea provocată ar putea creşte riscul de autism la copii (studiu) O naştere provocată sau accelerată ar putea creşte riscul ca nou născutul să dezvolte autism, potrivit rezultatelor preliminare ale unui studiu publicat de Universităţile Michigan şi Duke din SUA şi care subliniază necesitatea de a se continua cercetările privind cauzele acestei maladii, informează marţi...
Iaşi: A născut două siameze O femeie din localitatea Alexeni, comuna Ţibana, a reuşit să uimească întregul sat după ce a născut, la dispensarul din localitate, două fete ce împărţeau acelaşi cap, trunchi şi abdomen şi care, din păcate, erau fără viaţă.
O femeie din Tunisia va da naştere unui număr de... 12 copii Moscova, 18 aug /Agerpres/ - O tunisiană în vârstă de 30 de ani va stabili un record mondial la naşteri multiple odată cu aducerea pe lume a 12 bebeluşi la sfârşitul acestei luni, au relatat marţi mass-media regionale, transmite agenţia RIA Novosti.