Cele mai citite
 


Trombembolismul pulmonar -limba engleza
duminică, 29 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Video, Plamanii
 

Afla cum se produce trombembolismul pulmonar.

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Tromboembolismul venos are o prevalenţă alarmantă Tromboembolismul venos, manifestat ca tromboză venoasă profundă şi embolism pulmonar, este considerat a fi a treia cea mai frecventă afecţiune cardiovasculară şi cauza a aproximativ o jumătate de milion de decese în Uniunea Europeană, în fiecare an, se arată într-un comunicat de presă al Societăţii Române...
Vrancea: O femeie gravidă a decedat în spital O femeie de 37 de ani, gravidă, a decedat vineri seară la Secţia de Ginecologie a Spitalului de Urgenţă "Sfântul Pantelimon" din municipiul Focşani.
Giotrif® (afatinib) aprobat în Europa ca noua optiune de tratament oral pentru pacienții cu carcinom pulmonar al celulelor scuamoase. Aprobarea aduce o nouă opțiune de tratament oral pentru pacienții cu al doilea cel mai important sub-tip de cancer cu alt tip de celule decât cele mici (NSCLC), reprezentând 20-30% din cazurile NSCLC.1,2
Tulcea: Elicopterul SMURD transportase la SJU Constanţa o bătrână cu probleme pulmonare grave Directorul medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Tulcea, Dumitru Vâlcu, a declarat, luni, pentru AGERPRES, că în cursul după-amiezii a predat echipajului unui elicopter SMURD sosit de la Constanţa o femeie în vârstă cu insuficienţă respiratorie acută şi embolism pulmonar.
Infarctul miocardic Afla cum se produce infarctul miocardic.
Cancerul pulmonar îl va întrece pe cel mamar ca principală cauză de deces la femei Cancerul pulmonar îl va depăşi pe cel mamar ca principală cauză de deces în rândul femeilor în următorii ani, potrivit unui studiu publicat miercuri de 'Annals of Oncology', transmite EFE.