Cele mai citite
 


Coloana vertebrala - limba engleza
duminică, 29 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Video
 

Afla care este anatomia si functia corpilor vertebrali.

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Patinaj artistic: Evgheni Pluşenko va fi operat la coloana vertebrală şi va rata Mondialele din acest an Cunoscutul patinator rus Evgheni Pluşenko urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale la coloana vertebrală care îl va face să rateze participarea la Campionatele Mondiale din Canada, informează Associated Press.
Hernia de disc – problema societăţii moderne Aproape 90% din populaţie se confruntă cel puţin o dată cu un episod de durere de spate, astfel că incidenţa acestei patologii a devenit o problemă recurentă şi de o reală importanţă pentru societatea modernă.
Cher urmează un tratament pentru coloana vertebrală Legendara solistă pop americană Cher a fost supusă unui tratament pentru coloana vetrebrală care se pare că este afectată de preferinţa exclusivă a vedetei pentru pantofii cu tocuri cui foarte înalte, conform starpulse.com.
Durerile de spate s-ar putea trata cu antibiotice (studiu) În anumite situaţii, administrarea de antibiotice calmează considerabil lombalgia cronică. "Este un studiu uimitor, dar convingător", scrie Le Figaro.
Antrenarea muşchilor spatelui reduce problemele coloanei Coloana vertebrală este menţinută stabilă de un sistem complex de muşchi, ligamente şi încheieturi care lucrează împreună pentru a oferi suport. Când aceşti muşchi sunt bine tonifiaţi, spatele este bine susţinut şi bine protejat. În caz contrar, ne putem aştepta la probleme de spate în viitorul apropiat...
Constanţa: Aproape o sută de elevi de la o şcoală din Mangalia controlaţi medical, depistaţi cu afecţiuni ale coloanei Aproape o sută din 820 de elevi ai unei şcoli generale din Mangalia controlaţi medical au fost depistaţi cu probleme la coloana vertebrală, în timp ce pentru circa 17% dintre şcolari s-a stabilit că sunt supraponderali, iar 3% obezi, în cadrul unei campanii de depistare a scoliozei derulate de reprezentanţii...