Cele mai citite
 


Raspunsul imun - limba engleza
duminică, 29 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Video
 

Care este mecanismul de aparare a organismului uman.

 

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Autoanticorpii si bolile asociate Imunologia este una dintre stiintele cele mai noi, a carei dezvoltare a fost exploziva in ultimele decenii, in special datorita amplorii luate de trans­plantele de tesuturi sau organe si in urma aparitiei si raspandirii pericolului mondial al sindromului imunodeficientei dobandite, SIDA.
Protocol de screening pentru monitorizarea evoluţiei în sarcina normală Care sunt investigaţiile de laborator necesare în cursul unei sarcini normale?
O singură doză de vaccin împotriva HPV ar putea fi suficientă pentru o imunitate de lungă durată (studiu) Vaccinarea femeilor cu o singură doză de vaccin împotriva papilomavirusului uman (HPV), responsabil pentru 70% din cazurile de cancer de col uterin, ar putea fi suficientă pentru a produce o imunitate de lungă durată, conform unui studiu publicat luni, relatează AFP.
Consumul cronic de alcool scade raspunsul imun al organismului in confruntarea cu infectiile virale Consumul de alcool in cantitati medii/mari si timp indelungat determina o scadere a capacitatii de aparare a organismului impotriva infectiilor, in special virale (gripa sezoniera, HIV sau tumori provocate de virusuri).
Mecanismele de aparare impotriva virusurilor hepatice B si C - limba engleza Afla cum raspunde oranismul uman la infectia cu virusurile hepatice B si C.
Anotimpul infectiilor streptococice O data cu venirea anotimpului rece nu ne schimbam doar garderoba, activitatile sau stilul de viata. Ne asteapta si o alta patologie medicala, alte temeri, cu alte modalitati de abordare. Este momentul când aruncam lotiunea de plaja si cautam termometrul, când uitam de numele cu rezonante exotice...