Cele mai citite
 


Mecanismele si diagnosticul infectiei cu HPV
luni, 30 noiembrie 2009   ::   2 Comentarii :: :: Video, Viata Sexuala
 

Afla care sunt mecanismele prin care se produce infectia cu HPV si cum poate fi aceasta diagnosticata.

 

Notare
Comentarii
de raluca
Clinica Saha Medical Center ofera Doamnelor la cel mai bun pret de pe piata Citologia in mediul lichid.
*** In urma efectuarii unei citologii in mediu lichid (65.00) veti primi gratuit screeningul HPV!!!
Aceasta clinica va ofera realizarea analizelor de laborator-mai ales pentru Doamne -analizele ginecologice la cel mai bun pret si va poate oferii consultatii la medici ginecologici foarte buni.
Ofera servicii de inalta calitate: Ecografii 2D/4D, Consultatii la diferite specialitati in functie de ce problema are fiecare pacient.

Citologia este folosită pentru a descoperi orice modificare care poate să apară la nivelul celulelor colului uterin prin examinarea acestora la microscop.
Testul HPV permite detectarea prezenţei virusului HPV printr-o tehnologie de biologie moleculară, chiar înainte de apariţia unor anormalităţi la nivelul celulelor sau ţesutului colului uterin.
Pentru ambele teste recoltarea se face cu o periuţă specială şi este nedureroasă, practic insesizabilă.
A T E N Ţ I E!


Femeile mai tinere trebuie să efectueze regulat examenul citologic Babeş-Papanicolaou!

de Diana
Va rog sa-mi interpretati si mie urmatorul rezultat.

- Metoda PCR+hibridizarea acizilor nucleici

Proba ADN HPV negativa
Prelevat epiteliu endocervical

Urmatoarele tipuri HPV au fost testate:
- HR- HPV : 16,18,31,33,35,39,45,51,52,56,58,59,66,68

- LR -HPV : 6,11,42

alte tipuri HPV : 26,40,53,54,55,61,62,64,67,69,70,71,72,73,81,82,83,84, IS39,CP 6108 (PCR hibridizare ADN)

In neoplazii manifeste, datorita schimbarilor marcante in materialul genetic al HPV este posibila aparitia rezultatelor fals negative

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Diagnosticarea infecţiilor cu HPV şi prevenţia cancerului de col uterin În fiecare an, în întreaga lume, au fost înregistrate mai mult de 400.000 de cazuri noi de cancer de col uterin şi s-au raportat mai mult de 200.000 de cazuri de deces datorate cancerului de col uterin, făcând din acest tip de cancer a doua cauză de deces după cancerul de sân.
Cluj: Campanie a OSM pentru prevenirea infecţiei cu HPV şi a cancerului de col uterin Cluj-Napoca, 15 ian /Agerpres/ - Organizaţia Studenţilor Medicinişti (OSM) va derula, între 16 şi 21 februarie, o amplă campanie de informare a populaţiei care include două acţiuni: prima despre infecţia cu HPV (Human Papilloma Virus), iar cea de-a doua privind cancerul de col uterin.
Infectiile HPV, cauza a aparitiei cancerului de col uterin Infectia cu Virusul Papiloma Uman (HPV) este una dintre cele mai comune infectii transmise pe cale sexuala, pana la 80% dintre persoanele active din punct de vedere sexual contactand o astfel de infectie la un moment dat in viata. Exista mai mult de 100 de tipuri de HPV, acestea cauzand...
Testul cobas® HPV, acum si pentru screening primar de cancer de col uterin Roche anunta extinderea indicatiei europene a testului cobas® 4800 HPV pentru screening-ul primar de cancer de col uterin. Testarea ADN pentru virusul HPV descopera leziuni omise de citologia Pap.
A început campania de vaccinare împotriva HPV Sursa: Agerpres Campania de vaccinare împotriva Human Papilloma Virus (HPV), raspunzator de cancerul de col uterin, a început, luni, în scoli pentru 110.000 de fetite de clasa a IV-a. Ministrul Sanatatii Publice, Eugen Nicolaescu, anuntase declansarea acestei campanii nationale, în cadrul careia vaccinarea...
Coaliţia de Prevenire a Cancerului de Col Uterin în România susţine vaccinarea împotriva HPV România se situează pe primul loc din Uniunea Europeană în ceea ce priveşte mortalitatea cauzată de cancerul de col uterin.