Cele mai citite
 


Centru de zi în sectorul 4 al Capitalei pentru copiii cu autism
duminică, 29 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti va deschide, din 30 noiembrie, un Centru de zi pentru copiii cu autism sau care au tulburări de spectru autist, în str. Sălcetului nr. 5, sector 4, Bucureşti.
Acest centru a fost înfiinţat în cadrul programului PHARE 2006/018-147.04.02.03.02.01.803, Servicii Sociale, printr-un proiect cu o valoare totală de 72.251 euro, din care contribuţia proprie a Consiliului General al Municipiului Bucureşti este de 36.000 euro.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Proiectul 'Centru de zi pentru copii cu autism'', finalizat Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti anunţă finalizarea proiectului 'Centrului de zi pentru copii cu autism sau cu tulburări de spectru autist', în data de 30 noiembrie, în str. Sălcetului nr. 5, sector 4, Bucureşti.
Mehedinţi: Proiect de modernizare a infrastructurii sociale destinate copiilor cu dizabilităţi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Mehedinţi a demarat proiectul 'Construire şi dotare Centru de zi pentru copilul cu autism - P+E, reabilitare şi modernizare Centru de plasament pentru copilul cu dizabilităţi, Drobeta-Turnu-Severin', a declarat marţi, pentru AGERPRES...
Dâmboviţa: Centru de zi pentru copii care suferă de autism şi Sindrom Down, inaugurat la Târgovişte Un centru de zi pentru copii care suferă de autism şi Sindrom Down, primul de acest tip din judeţul Dâmboviţa, cu o capacitate de 50 de locuri, a fost inaugurat vineri la Târgovişte.
Servicii sociale gratuite pentru copiii cu autism Bucureşti, 19 mai /Agerpres/ - Părinţii copiilor cu autism sau tulburări de spectru autist, cu vârste între 14-18 ani, din municipiul Bucureşti, se pot înscrie la Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti, din str. Academiei, nr. 3-5, sector 3, pentru includerea acestor copii în...
Bucureşti: Un nou centru pentru vârstnici, în Cartierul Ion Creangă Primăria sectorului 2 va demara în luna mai lucrările de amenajare a unui nou centru de zi multifuncţional pentru vârstnici şi persoane cu nevoi speciale, destinat în special locuitorilor din Cartierul Ion Creangă.
25 de copii cu TSA vor beneficia de servicii specializate la noul centru al Asociaţiei Help Autism, la Suceava Asociaţia Help Autism a deschis oficial, miercuri, la Suceava, un nou centru specializat de care vor beneficia 25 de copii, pentru recuperare şi integrare ulterioară în societate.