Cele mai citite
 


Dâmboviţa: Mai multe cazuri de gripă nouă la Târgovişte
duminică, 29 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cursurile de la două clase de la Liceul ''Bălaşa Doamna'' din Târgovişte, precum şi activitatea de la două grupe de la Grădiniţa numărul 14 din municipiu au fost suspendate, vineri, pentru şapte zile, după ce, la cele două unităţi de învăţământ, au fost depistate mai multe cazuri de A/H1N1.
Conform Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Dâmboviţa, 11 noi cazuri de îmbolnăvire cu A/H1N1 au fost confirmate, în ultimele 24 de ore, la nivel de judeţ.
''Recomandăm populaţiei să respecte sfaturile medicilor în vederea prevenirii îmbolnăvirilor cu noua tulpină de virus gripal, iar la primele semne de bolă (stare generală alterată, rinoree, febră, tuse seacă, strănut) să se prezinte la medicul de familie sau la un medic specialist în vederea diagnosticării corecte şi a instituirii conduitei terapeutice'', a declarat purtătorul de cuvânt al DSP Dâmboviţa, Marinela Popa.
În cursul zilei de joi, două licee şi o şcoală generală din judeţul Dâmboviţa au fost închise temporar, după ce mai mulţi elevi s-au îmbolnăvit de gripa nouă.
Până în prezent au fost înregistrate, la nivelul judeţului Dâmboviţa, în total, 85 de cazuri de îmbolnăviri cu A/H1N1.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: Noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 Cursurile de la mai multe clase ale unor şcoli din Târgovişte şi activitatea la două grupe de grădiniţă din municipiu au fost suspendate, începând de miercuri, pentru şapte zile, după confirmarea de noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul gripal A/H1N1.
Dâmboviţa: Alte două cazuri de gripă nouă Târgovişte, 26 ian /Agerpres/ - Două noi cazuri de îmbolnăvire cu A/H1N1 au fost confirmate, marţi, la persoane cu vârsta de 27 şi, respectiv, 55 de ani din Dâmboviţa, informează Direcţia de Sănătate Publică (DSP).
Dâmboviţa: Noi cazuri de A/H1N1 Patru noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 au fost confirmate în ultimele 24 de pre, la nivelul judeţului Dâmboviţa, una dintre persoanele bolnave fiind internată la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Târgovişte, iar restul izolate la domiciliu.
Dâmboviţa: Două şcoli închise din cauza A/H1N1 Două unităţi de învăţământ din judeţul Dâmboviţa, o şcoală din Lazuri şi un liceu din Târgovişte, au fost închise temporar, joi, după ce au fost confirmate la mai mulţi elevi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1.
Dâmboviţa: Procesul electoral nu va fi afectat de închiderea şcolilor din cauza A/H1N1 Procesul electoral nu va fi afectat de închiderea, de luni, a două unităţi şcolare din Târgovişte, unde s-au înregistrat cazuri de infectare cu virusul A/H1N1, pentru că se vor face dezinfecţii repetate, iar secţiile de votare din aceste şcoli vor funcţiona în ziua scrutinului, a informat Prefectura...
Dâmboviţa: Şapte noi cazuri de A/H1N1 Şapte noi cazuri de gripă A/H1N1 au fost confirmate în ultimele 24 de ore, la nivelul judeţului Dâmboviţa, a anunţat, miercuri, Direcţia de Sănătate Publică (DSP).