Cele mai citite
 


Vrancea: Alte nouă cazuri de gripă nouă confirmate
duminică, 29 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Focşani, 29 nov /Agerpres/ - Alte nouă cazuri de contaminare cu virusul A/H1N1 au fost confirmate, duminică, în judeţul Vrancea, numărul total al persoanelor diagnosticate cu gripă nouă în acst judeţ fiind de peste 50.
Vineri seara a ajuns în judeţ primul transport de vaccin împotriva gripei AH1N1, cu peste 13.000 doze.
Dozele de Cantgrip au fost depozitate la Direcţia de Sănătate Publică, de unde vor fi repartizate către personalul medical, angajaţi ai Ministerului de Interne şi ai MApN, precum şi pentru elevii de liceu în unităţile de învăţămînt în care există focare de gripă A/H1N1.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Şapte noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au confirmat, miercuri, existenţa a şapte cazuri noi de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 la nivelul judeţului Vrancea.
Vrancea: Încă patru cazuri de îmbolnăvire de gripă nouă Patru noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 au fost identificate, joi, la nivelul judeţului Vrancea.
Vrancea: Încă trei cazuri de gripă nouă Autorităţile sanitare au mai confirmat trei cazuri de gripă A/H1N1 în judeţul Vrancea, numărul total de bolnavi ajungând la 88.
Vrancea: Gripa nouă a ajuns la Ambulanţă Un asistent de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean a fost diagnosticat cu virusul A/H1N1, miercuri, conducerea serviciului luând măsuri sporite pentru a împiedica răspândirea virusului. De miercuri, toţi angajaţii poartă măşti de protecţie iar ambulanţele şi clădirea au fost dezinfectate cu substanţe...
Vrancea: Trei cazuri noi de gripă A/H1N1 Ministerul Sănătăţii a confirmat, luni, încă trei cazuri de infecţie cu virusul A/H1N1 în Vrancea.
Vrancea: 9 de cazuri de gripă nouă, confirmate Alte nouă cazuri de gripă nouă au fost confirmate, luni, de către DSP Vrancea.