Cele mai citite
 


Dolj: Un pacient al Spitalului 'Poiana Mare', găsit mort şi devorat de animale
duminică, 29 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un pacient al Spitalului de Psihiatrie 'Poiana Mare' din Dolj, care în urmă cu două săptămâni a dispărut din secţia spitalului unde era internat, a fost găsit mort, sâmbătă seară, la trei kilometri de unitatea spitalicească, iar corpul său fusese devorat de animale.
Un bărbat din Poiana Mare, care efectua lucrări agricole cu un tractor a anunţat sâmbătă seara poliţia, după ce în timp ce ara terenul a găsit un cadavru devorat de animale.
Potrivit anchetatorilor, cadavrul cu abdomenul mâncat de animale a fost identificat ca fiind al lui Călin Iulică, de 45 de ani, din comuna Bârca, internat la Spitalul 'Poiana Mare' cu diagnosticul de schizofrenie paranoidă, şi care în urmă cu două săptămâni fusese dat dispărut de către conducerea spitalului.
'Cu ocazia cercetării la faţa locului, şi a examinării exterioare a cadavrului s-a constatat că acesta, cu excepţia craniului, care nu prezintă urme de violenţă şi a membrelor superioare şi inferioare de la nivelul gambelor, are restul părţilor corpului lipsă în sensul că acestea nu mai prezintă decât sistem osos', a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, comisar Adrian Căpraru.
Potrivit sursei citate, cadavrul a fost depus la morga Spitalului de Psihiatrie 'Poiana Mare', în vederea efectuării necropsiei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dolj: Grevă de avertisment la Spitalul de Psihiatrie Poiana Mare Angajaţii Spitalului de Psihiatrie de la Poiana Mare, judeţul Dolj, au declanşat miercuri o grevă de avertisment de două ore în semn de protest faţă de neacordarea tichetelor de masă şi de faptul că salarizarea personalului nu se face în condiţiile legii.
Sindicaliştii din cadrul Spitalului de Psihiatrie Poiana Mare vor declanşa, miercuri, grevă de avertisment Membrii Sindicatului Unimedical Craiova din cadrul Spitalului de Psihiatrie Poiana Mare din judeţul Dolj vor declanşa, miercuri, între orele 10.00 - 12.00, o grevă de avertisment, fiind nemulţumiţi de condiţiile de salarizare a personalului, dar şi de sistarea acordării tichetelor de masă, se arată într-un...
Şefa secţiei de Psihiatrie de la Spitalul din Arad, reţinută în dosarul testărilor ilegale de medicamente Delia Marina Podea, şefa Secţiei Psihiatrie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, a fost reţinută de procurorii Parchetului General în dosarul testărilor ilegale de medicamente.
Arad: Şefa secţiei de Psihiatrie a SCJU, vizată de percheziţiile în dosarul instrumentat de Parchetul de pe lângă ÎCCJ Arad, 31 mai /Agerpres/- Poliţiştii arădeni au percheziţionat, marţi, cabinetele unor medici de pe reza judeţului, între care şi la cel al prof. dr. Delia Marina Podea, şeful Secţiei Psihiatrie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, care este suspectată de faptul că ar fi solicitat bani de la...
Dolj: Medicii români cu experienţă în psihiatrie şi neurologie, căutaţi pentru joburi în Germania şi ţările scandinave Craiova, 11 nov /Agerpres/ - Câteva sute de medici şi asistenţi medicali, cu sau fără experienţă, care doresc să plece în străinătate, au participat luni la un târg de joburi organizat la Craiova, posturile oferite fiind în Germania, Marea Britanie, Emiratele Arabe Unite, Norvegia, Suedia şi Danemarca...
Dolj: Un pacient de la Clinica I de Psihiatrie din Craiova şi-a omorât colegul de salon Un pacient de 38 de ani de la Clinica I de Psihiatrie a Spitalului de Neuropsihiatrie din Craiova şi-a omorât, în noapte de vineri/sâmbătă, colegul de salon, în vârstă de 56 de ani, şi a fugit din spital.