Cele mai citite
 


Teleorman: Începe vaccinarea împotriva gripei noi
duminică, 29 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Teleorman informează că în săptămâna 30 noiembrie- 6 decembrie va avea loc vaccinarea poulaţiei împotriva gripei noi A/H1N1, prin medicii de familie şi cei din cabinetele şcolare.
Şeful DSP Teleorman, Dan Ştefănescu, a precizat, duminică, pentru AGERPRES, că judeţului Telerorman i-au fost repartizate 10.500 doze de vaccin Cantagrip.
Pentru această etapă, în categoriile de risc s-au inclus personalul medico-sanitar, elevii de peste 16 ani şi studenţii din unităţi de învăţământ de stat şi privat.
De asemenea, în Teleorman se vor primi alte 13.050 doze din vaccinul produs la Institutul Cantacuzino Bucureşti pentru servicii esenţiale care aparţin de Ministerul Administraţiei şi Internelor şi Ministerul Apărării Naţionale.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Hunedoara: 10.000 doze de vaccin antigripal A/H1N1 distribuite suplimentar Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara va distribui medicilor de familie şi unităţilor sanitare din judeţ încă 10.000 de doze de vaccin împotriva gripei A/H1N1, operaţiunea fiind prevăzută să se încheie în cursul zilei de luni.
Hunedoara: Direcţia de Sănătate solicită suplimentarea vaccinurilor împotriva gripei noi Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara a solicitat, joi, suplimentarea dozelor de vaccin împotriva gripei noi cu 10.000 de bucăţi, deoarece stocul iniţial, de 16.100 doze, este aproape de epuizare.
Teleorman: Vaccinarea antigripală a început la Prefectură Campania de vaccinare pentru combaterea gripei A/H1N1 a început în Teleorman joi cu funcţionarii Prefecturii, la sediul din Alexandria al acestei instituţii publice.
Teleorman: Aproximativ 6% din cantitatea de vaccin antigripal solicitată ajunge în judeţ în prima tranşă Prima tranşă de doze de vaccin antigripal ajunge marţi în judeţul Teleorman, potrivit medicului epidemiolog din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Teleorman, Luminiţa Dumitraşcu, tranşa însumând aproximativ 6% din cantitatea solicitată.
Teleorman: Circa 9.000 de doze de vaccin antigripal au rămas nefolosite Aproximativ 9.000 de doze de vaccin antigripal au rămas nefolosite în judeţul Teleorman, "ele urmând a fi păstrate şi depozitate în condiţii adecvate şi sub strictă supraveghere", după cum se arată într-un comunicat remis luni AGERPRES de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Teleorman.
Gorj: Încă 10.000 de doze de vaccin anti A/H1N1 solicitate de DSP Cele aproximativ 20.000 de doze de vaccin împotriva virusului A/H1N1 existente în stocul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj au fost epuizate odată cu distribuirea acestora către medicii de familie din judeţ, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Elena Piţian.