Cele mai citite
 


Dolj: 45.500 de doze de vaccin antigripal au ajuns la Craiova
sâmbătă, 28 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Craiova, 28 nov /Agerpres/ - Un transport cu 45.500 doze de vaccin antigripal A/H1N1 pentru imunizarea populaţiei din judeţul Dolj a ajuns, sâmbătă după-amiază, în Craiova în condiţii de deplină securitate.
Dozele de vaccin au fost descărcate şi depozite în condiţii speciale, urmând ca de luni să fie folosite pentru imunizarea grupelor de risc: personalul medico-sanitar, cel care asigură securitatea naţională şi locală, elevi de liceu şi studenţi.
Prefectul judeţului Dolj, Eugen Georgescu, a declarat, sâmbătă după-amiază, pentru AGERPRES, că transportul special al celor 45.500 de doze vaccin pentru Dolj a ajuns fără probleme în Craiova, în conformitate cu ordinul comun al Ministerului Sănătăţii şi al Ministerului Administraţiei şi Internelor.
'În acest moment, dozele de vaccin se află depozitate în Craiova, iar de luni începe campania de vaccinare pentru grupele de risc în conformitate cu ordinul Ministerului Sănătăţii. Campania de vaccinare se va desfăşura atât în unităţile sanitare, cât şi în unităţile de învăţământ, prin intermediul cabinetelor medicale şcolare şi al medicilor de familie care au în arondare unităţi de învăţământ. Pentru asigurarea bunei desfăşurări a acestei campanii de imunizare au fost mobilizaţi toţi medicii şcolari şi toţi medicii de familie. De vaccin vor beneficia şi angajaţii din structurile Ministerului Administraţiei şi Internelor', a declarat prefectul judeţului Dolj.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dolj: Aproape 10.000 de doze de vaccin antigripal au fost distribuite la nivelul judeţului Craiova, 14 oct /Agerpres/ - Un număr de 9.850 de doze de vaccin antigripal au fost distribuite la nivelul judeţului Dolj pentru prima etapă de vaccinare gratuită a populaţiei, care demarează pe 15 octombrie.
Hunedoara: 10.000 doze de vaccin antigripal A/H1N1 distribuite suplimentar Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara va distribui medicilor de familie şi unităţilor sanitare din judeţ încă 10.000 de doze de vaccin împotriva gripei A/H1N1, operaţiunea fiind prevăzută să se încheie în cursul zilei de luni.
Dolj: DSP a primit 16.500 doze de vaccin antigripal Craiova, 5 dec /Agerpres/ - La nivelul judeţului Dolj au fost distribuite, într-o primă tranşă, 16.500 de doze de vaccin antigripal, a anunţat purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Dolj, dr. Ştefan Popescu.
Începe vaccinarea împotriva gripei porcine Ministerul Sănătăţii (MS) demarează începând cu data de 26 noiembrie campania de vaccinare împotriva virusului gripal A/H1N1. Până la sfârşitul anului 2009, Institutul Cantacuzino va produce cinci milioane de doze de vaccin, care sunt destinate persoanelor adulte. Astfel, primele 1.340.000 de doze de...
Medicii de familie vor primi 600.000 doze de vaccin antigripal de la furnizori;alte 400.000, asigurate de Institutul Cantacuzino Ministerul Sănătăţii va pune la dispoziţia medicilor de familie aproximativ 600.000 de doze de vaccin antigripal, achiziţionate de la furnizorii autorizaţi din România cu care se află în negociere, restul de 400.000 de doze urmând a fi asigurate de Institutul Cantacuzino până la sfârşitul lunii decembrie...
MS: 500.000 de doze de vaccin antigripal în sezonul 2015-2016; aproximativ 80.000 de persoane vaccinate de la demararea campaniei Aproximativ 80.000 de persoane au fost vaccinate în primele două săptămâni de la demararea campaniei de vaccinare gratuită a Ministerului Sănătăţii împotriva gripei de sezon, informează un comunicat al MS transmis joi AGERPRES.