Cele mai citite
 


Alba: Trei adulţi, confirmaţi cu gripă nouă
duminică, 29 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Trei adulţi din Alba Iulia, contacţi ai unor elevi de la Seminarul Teologic Ortodox, diagnosticaţi în urmă cu câteva zile cu gripă nouă, au fost confirmaţi, sâmbătă, ca purtători ai virusului A/H1N1, potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică Alba.
Numărul total al cazurilor de îmbolnăviri cu gripă nouă în judeţul Alba a ajuns la 25, majoritatea fiind elevi. Un singur caz a fost înregistrat în afara municipiului reşedinţă de judeţ, în municipiul Sebeş.
Mai mult de jumătate dintre cei diagnosticaţi cu gripă nouă s-au vindecat între timp.
În prezent, cursurile şcolare sunt suspendate, până la mijlocul săptămânii viitoare, la două clase de a XI-a şi la o clasă de a XII-a de la două unităţi şcolare din Alba Iulia, Colegiul 'Apulum' şi Seminarul Teologic Ortodox, în urma confirmării a patru cazuri de gripă nouă în rândul unor elevi. De asemenea, până la sfârşitul săptămînii viitoare sunt suspendate cursurile la o clasă a IX-a a Colegiului 'Lucian Blaga' din Sebeş.
La începutul săptămânii au revenit la şcoală elevii Colegiului ?'Horea, Cloşca şi Crişan' din Alba Iulia, după ce patru elevi din clasele a IX-a de la acest liceu au fost diagnosticaţi cu gripă nouă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Peste 40 de cazuri de gripă nouă în judeţul Alba Doi adulţi au fost confirmaţi luni cu gripă cu virus A/H1N1, zi în care elevii Colegiului 'Lucian Blaga' din Sebeş s-au reîntors la şcoală după ce cursurile au fost suspendate timp de o săptămână în urma diagnosticării cu acest virus a zece elevi de la această unitate şcolară.
Alba: Primul caz de gripă nouă, în afara municipiului Alba Iulia Primul caz de gripă nouă în afara municipiului reşedinţă de judeţ a fost confirmat vineri în Alba la un elev al Colegiului 'Lucian Blaga' din Sebeş, alte două îmbolnăviri fiind înregistrate la doi adulţi din Alba Iulia.
Alba: Patru elevi şi un adult, diagnosticaţi cu gripă nouă Cinci noi îmbolnăviri de gripă cu virus A/H1N1 au fost confirmate, joi, în Alba, la patru copii din Sebeş şi un adult din Alba Iulia, numărul total al persoanelor diagnosticate în judeţ cu gripă nouă ajungând astfel la 38.
Alba: Tânăr de 17 ani, diagnosticat cu gripă de tip nou Alba Iulia, 5 dec /Agerpres/ - Încă un elev de la un liceu din municipiul Sebeş a fost confirmat sâmbătă cu gripă nouă, numărul total al cazurilor de îmbolnăviri înregistrate în judeţul Alba cu virusul A/H1N1 în ultima lună fiind de 39.
Alba: Cinci noi cazuri de gripă nouă confirmate Un copil de doi ani şi un altul de cinci, precum şi trei adulţi, din Alba Iulia, au fost diagnosticaţi, joi, cu gripă nouă, numărul total al îmbolnăvirilor cu virusul A/H1N1 ajungând astfel în judeţul Alba la 50, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Alba.
Alba: Noi cazuri de gripă nouă Alte opt cazuri de gripă nouă au fost confirmate miercuri în Alba, patru dintre acestea fiind înregistrate în rândurile unor elevi de la Colegiul 'Lucian Blaga' din Sebeş, motiv pentru care au fost suspendate cursurile până săptămâna viitoare.