Cele mai citite
 


Un medic originar din România îi recomandă lui Netanyahu să nu se deplaseze în Germania
marţi, 1 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Infecţia virală şi febra uşoară de care suferă premierul Netanyahu şi care l-au împiedicat să se deplaseze în Germania pentru a participa la o şedinţă comună cu guvernul german, au fost diagnosticate de medicul său personal originar din România, Tzvi Herman Bercovici.
Un comunicat al Biroului Primului Ministru al Israelului remis presei străine dezvăluie numele medicului personal al premierului israelian: 'Primul ministru Benjamin Netanyahu s-a simţit rău şi a fost examinat de doctorul său, Tzvi Herman Bercovici, care a diagnosticat o infecţie virală şi o uşoară febră...'

Tot Tzvi Herman Bercovici l-a însoţit pe premierul Netanyahu la spital la 4 octombrie, când a fost supus unei colonoscopii, şi a anunţat presei că examenul medical a decurs cu succes.

În vârstă de 60 de ani, vorbitor de maghiară şi română, Tzvi Herman Bercovici este cunoscut la Ierusalim ca un medic pediatru de renume, iar în comunitatea română se afirmă că a fost şi medicul pediatru al copiilor premierului Netanyahu în cursul primului mandat al acestuia din anii 1996-1999.

La 1 decembrie 2008, dr. Bercovici a candidat la funcţia de reprezentant al cetăţenilor români din Orientul Mijlociu în Parlamentul României şi deşi a câştigat detaşat alegerile a fost deosebit de dezamăgit să constate că, din raţiuni de ordin tehnic, funcţia sa a fost atribuită altui candidat care nu a întrunit decât un număr infim de voturi şi, fiind domiciliat în afara regiunii, nu are cunoştinţe concrete şi nemijlocite despre problemele specifice cu care se confruntă comunităţile româneşti din Israel şi ţările arabe învecinate.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vizita în România a prim-ministrului Statului Israel, Benjamin Netanyahu Prim-ministrul Statului Israel, Benjamin Netanyahu, va sosi miercuri în România, prilej cu care se va întâlni, la Palatul Victoria, cu premierul Emil Boc, potrivit agendei de lucru a Guvernului.
Emil Boc şi omologul său israelian, B. Netanyahu, au semnat Declaraţia comună privind priorităţile colaborării bilaterale Premierul Emil Boc şi omologul său israelian, Benjamin Netanyahu, au semnat, joi o Declaraţie comună a celor două Cabinete privind priorităţile cooperării bilaterale pe termen scurt şi mediu.
Fostul director al Poştei Române, dar şi foşti primar, prefect şi ministru - pe lista de candidaţi ARD Prahova Membrii Alianţei România Dreaptă (ARD) Prahova şi-au depus, luni, candidaturile la Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Prahova pentru alegerile parlamentare din data de 9 decembrie, printre candidaţi aflându-se fostul director al Poştei Române Dumitru Daniel Neagoe, fostul ministru al Comunicaţiilor Gabriel...
MS: Pacientul internat la "Matei Balş", suspect de infecţie virală fără a putea specifica diagnosticul etiologic Ministerul Sănătăţii a anunţat duminică, prin intermediul unui comunicat remis presei, că pacientul în vârstă de 51 de ani din Ploieşti internat la Institutul Naţional 'Matei Balş' din Bucureşti este suspect de infecţie virală, fără a putea specifica diagnosticul etiologic.
UPDATE Prof.dr. Streinu Cercel: În proporţie de 99% se infirmă posibilitatea unei infecţii cu Ebola în România Posibilitatea unei infecţii cu Ebola în România se infirmă în proporţie de 99%, a declarat duminică managerul Institutului de Boli Infecţioase "Matei Balş", prof.dr. Adrian Streinu Cercel, într-o conferinţă de presă legată de pacientul din Ploieşti suspect de infecţie virală şi care a fost adus la Bucureşti...
Israel: Conferinţa Mondială a Ştiinţei, având ca invitaţi numeroşi laureaţi ai Premiului Nobel Prima ediţie a Conferinţei Mondiale a Ştiinţei (World Science Conference Israel, WSCI 2015), care va reuni un mare număr de laureaţi ai Premiului Nobel şi delegaţii de tineri cercetători din 71 de ţări, printre care şi România, se va inaugura oficial duminică, în prezenţa premierului israelian, Benjamin...