Cele mai citite
 


Mehedinţi: Distribuirea dozelor de vaccin contra A/H1N1, demarată
marţi, 1 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
În judeţul Mehedinţi a început, luni, distribuirea primei tranşe de doze de vaccin împotriva virusului A/H1N1.
Directorul adjunct cu probleme de epidemiologie al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi, dr. Marinică Stoian, a declarat pentru AGERPRES că de cele 15.500 de doze de vaccin, sosite la sfârşitul săptămânii trecute, vor beneficia lucrătorii din sistemul sanitar, din Ministerul Administraţiei şi Internelor, elevii şi studenţii.
Potrivit sursei citate, în această săptămână va mai fi achiziţionată o cantitate suficientă de astfel de vaccin, astfel încât să fie imunizate şi celelalte categorii de cetăţeni cu vulnerabilitate la îmbolnăvirea cu virusul gripei noi.
În judeţul Mehedinţi au fost suspecte de infectarea cu virusul A/H1N1 un număr de 20 persoane, dar numai în 11 cazuri acesta a fost confirmat.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Un nou caz de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 În judeţul Mehedinţi, a fost confirmat cel de-al cincisprezecelea caz de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, directorul adjunct pe probleme de epidemiologie al Direcţiei pentru Sănătate Publică (DSP), Marinică Stoian.
Mehedinţi: Măsuri de prevenire a contaminării cu virusul A/H1N1 În unităţile spitaliceşti din judeţul Mehedinţi au fost luate măsuri corespunzătoare de prevenire a extinderii virusului gripei A/H1N1 în cazul în care acesta va apărea la un bolnav, a declarat marţi, pentru AGERPRES, directorul adjunct pe probleme de epidemiologie al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP)...
Mehedinţi: Trei cazuri de gripă nouă, confirmate Trei cazuri de infectare cu virusul A/H1N1 au fost confirmate în municipiul Drobeta Turnu Severin, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, directorul adjunct pe probleme de epidemiologie al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi, dr. Marinică Stoian.
Mehedinţi: Aproximativ 3000 de doze de vaccin antigripal, distribuite medicilor de familie Aproximativ 3.000 de vaccinuri antigripale primite săptămâna trecută au fost distribuite medicilor de familie din judeţ, a declarat luni, pentru AGERPRES, directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi, Romaniţa Ionovici.
Mehedinţi: Alte două cazuri de persoane infectate cu virusul A/H1N1 Drobeta Turnu Severin, 7 nov /Agerpres/ - Rezultatele medicale sosite de la Institutul Cantacuzino din Bucureşti au confirmat, sâmbătă, alte două cazuri de persoane infestate cu virusul A/H1N1 în Drobeta Turnu Severin, a declarat pentru AGERPRES directorul adjunct pe probleme epidemiologice al Direcţiei...
Mehedinţi: Alte cazuri suspecte de îmbolnăvire cu A/H1N1 Două eleve de la Liceul 'Victor Gomoiu' din oraşul Vânju Mare sunt suspecte de îmbolnăvire cu virusul gripei noi A/H1N1, a declarat joi, pentru AGERPRES, directorul adjunct cu probleme de epidemiologie al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi, Marinică Stoian.