Cele mai citite
 


Călăraşi: Vaccinul antigripal, distribuit unităţilor spitaliceşti şi MAI
marţi, 1 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Dozele de vaccin Cantgrip cu tulpină pandemică vor fi distribuite luni către instituţiile Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI) şi unităţilor spitaliceşti din judeţul Călăraşi.
Cele 11.200 de doze de vaccin Cantgrip cu tulpină pandemică repartizate judeţului Călăraşi vor fi utilizate pentru vaccinarea personalului MAI, cadrelor medicale şi elevilor din clasele a XI-a şi a XII-a.
Din numărul total al dozelor, 2.200 se vor utiliza pentru vaccinarea cadrelor MAI iar restul, pentru celelalte categorii menţionate.
'După aceste două zile libere, vom distribui dozele de vaccin către unităţile de învăţământ şi vom începe vaccinarea elevilor din clasele XI-XII', a declarat, pentru AGERPRES, medicul epidemiolog Camelia Truică.
Numărul total de cazuri de gripă nouă în judeţul Călăraşi se ridică la 26.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dolj: 45.500 de doze de vaccin antigripal au ajuns la Craiova Craiova, 28 nov /Agerpres/ - Un transport cu 45.500 doze de vaccin antigripal A/H1N1 pentru imunizarea populaţiei din judeţul Dolj a ajuns, sâmbătă după-amiază, în Craiova în condiţii de deplină securitate.
Galaţi: Doar 13.000 de doze de vaccin antigripal dintre cele peste 70.000 necesare au ajuns în judeţ Ministerul Sănătăţii a distribuit pentru judeţul Galaţi doar 13.000 de doze de vaccin antigripal dintre cele peste 70.000 necesare pentru campania de vaccinare gratuită din acest sezon, a anunţat, marţi, şeful Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică Galaţi, Valentin Boldea.
Alba: Mulţi medici de familie au rămas fără vaccin antigripal, în urma solicitărilor din ultimele zile Mulţi dintre medicii de familie din Alba Iulia şi-au epuizat stocurile de vaccin antigripal în urma solicitărilor care au crescut substanţial în ultimele zile, fiind făcute în acest sens demersuri la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Alba pentru suplimentarea dozelor până la începutul săptămânii viitoare...
Teleorman: Aproximativ 6% din cantitatea de vaccin antigripal solicitată ajunge în judeţ în prima tranşă Prima tranşă de doze de vaccin antigripal ajunge marţi în judeţul Teleorman, potrivit medicului epidemiolog din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Teleorman, Luminiţa Dumitraşcu, tranşa însumând aproximativ 6% din cantitatea solicitată.
Constanţa: Şapte cazuri de gripă nouă, în ultimele 24 de ore Alte şapte cazuri de gripă nouă au fost confirmate, în ultimele 24 de ore, în judeţul Constanţa, numărul bolnavilor infectaţi cu virusul A/H1N1 ajungând la 48, au anunţat, sâmbătă, reprezentanţii Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică (DJSP).
Hunedoara: Direcţia de Sănătate Publică primeşte vaccin hexavalent şi antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara a primit, luni, aproape 1.700 de doze de vaccin hexavalent şi 10.600 de vaccin antigripal, acestea urmând să fie repartizate medicilor de familie în cursul zilei de marţi, în funcţie de solicitările acestora.