Cele mai citite
 


Asistenta responsabilă în cazul bebeluşului ars în incubator, suspendată 6 luni
marţi, 1 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Asistentei care este considerată responsabilă de incidentul în care un bebeluş născut în 11 noiembrie, la maternitatea Bucur din Capitală, a suferit arsuri pe 20% din suprafaţa corpului, din cauză că a fost uitat la incubator, i s-a retras dreptul de exercitare a profesiei pentru o perioadă de şase luni.
Propunerea venită din partea Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România (OAMGMAMR) - filiala municipiului Bucureşti va fi trimisă spre aprobare Comisiei naţionale a acestei organizaţii.
Asistenta care este considerată responsabilă de incidentul de la Maternitatea Bucur, dar şi spitalul, au fost daţi în judecată de familia copilului.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Asistenta care a uitat în 2009 un bebeluş în incubator, condamnată la trei luni de închisoare cu suspendare Asistenta Emilia Baron care a uitat, în noiembrie 2009, un bebeluş într-un incubator la Maternitatea Bucur, a fost condamnată, marţi, de Judecătoria Sectorului 4, la trei luni de închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală gravă din culpă.
Asistenta care a uitat bebeluşul în incubator nu s-a prezentat la audieri Vicepreşedintele Ordinului Asistenţilor Medicali, Florian Chiru, a declarat marţi că asistenta de la Maternitatea Bucur care a uitat un bebeluş în incubator nu s-a prezentat la audieri motivând că este afectată emoţional, ea putând respinge invitaţia de maxim trei ori, după care cazul va fi judecat în...
Părinţii bebeluşului uitat în incubator cer daune de un milion de euro Părinţii bebeluşului care a suferit arsuri, în noiembrie 2009, după ce a fost uitat în incubator, au fost audiaţi, miercuri, la Parchetul General, ei solicitând daune de un milion de euro de la cei care vor fi găsiţi vinovaţi.
Dr. Alexandru Ciocâlteu: Tot sistemul de sănătate este pe sistem de avarie Managerul Spitalului Clinic de Urgenţă Sântul Ioan, prof. dr. Alexandru Ciocâlteu, a declarat pentru AGERPRES că din respect pentru unitatea pe care o conduce s-a prezentat la Parchetul General miercuri pentru a fi audiat în cazul bebeluşului ars în incubator la Maternitatea Bucur.
Asistenta de la Maternitatea Bucur regretă cele întâmplate cu bebeluşul uitat în incubator Asistenta care a uitat bebeluşul în incubator la Maternitatea Bucur, la numai două zile de la naştere, a fost audiată, joi, de Ordinul Asistenţilor Medicali, după ce marţi nu s-a prezentat la audieri.
Bebeluşul ars la incubator a intrat în operaţie pentru transplant de piele Bebeluşul care a fost internat, sâmbătă, la Spitalul de Copii ''Grigore Alexandrescu'' cu arsuri grave pe 20% din suprafaţa corpului, după ce a fost uitat în incubator de o asistentă de la Maternitatea Bucur, a intrat, luni, la ora 11, 00, în operaţie de transplant de piele.