Cele mai citite
 


Transportul vaccinului cotra virusului A/H1N1, încheiat în siguranţă
marţi, 1 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei Române a încheiat cu succes misiunea de pază şi protecţie a transportului vaccinului contra virusului pandemic A/H1N1, transport ce a fost asigurat de la Institutul Cantacuzino din capitală către Direcţiile de Sănătate Publică din reşedinţele de judeţ.
Potrivit Compartimentului Informare şi Relaţii Publice al instituţiei menţionate, ultimele recipiente de vaccin au fost descărcate la Direcţia de Sănătate Publică din municipiul Oradea, duminică după-amiază.
Activitatea de transport a început în data de 26 noiembrie şi s-a desfăşurat pe şapte mari trasee: Bucureşti - Alexandria - Slatina - Craiova - Târgu Jiu - Drobeta Turnu Severin - Reşiţa - Timişoara; Bucureşti - Giurgiu; Bucureşti - Ploieşti - Braşov - Târgu Mureş - Cluj Napoca - Zalău - Satu Mare - Baia Mare; Bucureşti - Călăraşi - Slobozia - Constanţa - Tulcea; Bucureşti - Buzău - Focşani - Bacău - Sfântu Gheorghe - Miercurea Ciuc - Bistriţa Năsăud; Bucureşti - Brăila - Galaţi - Vaslui - Iaşi - Piatra Neamţ - Botoşani - Suceava; Bucureşti - Piteşti - Râmnicu Vâlcea - Sibiu - Alba Iulia - Deva - Arad - Oradea.
Pe timpul deplasării şi al staţionărilor la Direcţiile de Sănătate Publică din locaţiile menţionate nu au fost înregistrate evenimente deosebite.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ministerul Sănătăţii va organiza concursul de rezidenţiat în 23 noiembrie Ministerul Sănătăţii va organiza pe 23 noiembrie concurs de intrare în rezidenţiat pe post şi rezidenţiat pe loc în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie, informează Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti.
Doze de vaccin împotriva A/H1N1 livrate până pe 30 noiembrie Următoarele cinci transporturi de vaccin gripal pandemic vor pleca, în cursul zilelor de vineri şi sâmbătă, către Direcţiile de Sănătate Publică judeţene din zonele de centru, vest şi est ale ţării, urmând ca, până pe 30 noiembrie, să fie livrate în teritoriu toate cele 1.340.000 de doze de vaccin Cantgrip...
Campanie de prevenire a bolilor cardiovasculare Fundaţia Română a Inimii, Societatea Română de Cardiologie şi Forumul Naţional de Prevenţie, în parteneriat cu Rotary 2241, derulează, în perioada 27 septembrie - 3 octombrie, pentru al treilea an consecutiv, în 30 de oraşe, campania "Promenada Inimilor", cu scopul promovării activităţii fizice ca parte...
Ajutoare pentru sinistraţi, strânse în centre de colectare; acţiuni de distribuire în judeţe (grupaj) Mai multe centre de colectare au fost înfiinţate în Bucureşti, la iniţiativa autorităţilor, pentru cei care vor să doneze produse pentru sinistraţii din zonele afectate de ninsori şi viscol.
În România nu s-a înregistrat niciun deces cauzat de gripa nouă La nivel naţional din luna mai când s-a înregistrat primul caz de îmbolnăvire cu virsuul AH1N1 şi până în prezent au fost înregistrat 555 de îmbolnvări, a precizat, luni, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, prof. dr. Adrian Streinu Cercel.
ANOFM: Aproape 6.100 de locuri de muncă vacante la nivel naţional, în perioada 13 - 19 ianuarie Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) are în evidenţă 6.088 de locuri de muncă vacante pentru perioada 13 - 19 ianuarie 2012, cu 2.251 mai multe decât săptămâna precedentă, informează, vineri, ANOFM.